Aalten 0543-740010
Doetinchem 0314-216155
's-Heerenberg 0314-343877
Lichtenvoorde 0544-353739
Lochem 0573-250185
Schrijf je in

Prefab uitbouw medewerker

Neede
38
Bouw
Interessante baan?
Solliciteer nu

Heb jij affiniteit met de bouw en wil je werken aan een innovatief product? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou!

Prefab uitbouw medewerker

Over onze opdrachtgever

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het bouwen van prefast uitbouwen. In 5 dagen tijd wordt de gehele uitbouw gerealiseerd. Hierdoor is er zo min mogelijk overlast voor de consument. Het bedrijf zit tijdelijk gevestigd in Eibergen en is een nieuwe productiehal aan het bouwen in Hengelo.

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Voor onze opdrachtgever zijn we opzoek naar productiemedewerkers die ervaring of affiniteit hebben met de bouw. Als productiemedewerker houdt jij je bezig met het timmeren, monteren en opbouwen van prefab uitbouwen. Binnen vijf dagen zorg jij er samen met jouw collega's voor dat een gehele uitbouw gereed is om geplaatst te kunnen worden. Het grotendeel van de dag ben jij bezig met;

  • timmeren van de prefast wanden en daken;
  • monteren van leidingen en storten van beton;
  • monteren van gevelbekleding en elektra;
  • opbouwen van de afbouw.

Wat vragen wij van jou?

Voor deze functie zijn we opzoek naar gemotiveerde medewerkers die graag in de bouw aan de slag willen. Hierbij is ervaring geen vereiste maar is het van belang dat de wil er is om te leren.

Wat bieden wij jou?

Je komt te werken in een fijn team waarbij een goede sfeer hangt. De werkzaamheden worden voornamelijk binnen uitgevoerd waar het altijd een aangename temperatuur is. Verder bieden zij;

  • salaris conform timmer cao;
  • er wordt gewerkt met goed gereedschap;
  • een innovatief product.


Heb jij interesse of heb je vragen? Neem contact op met Nardy of Vera, via; 0544-353739.

Sollicitatieformulier

Deel deze vacature
Mail Whatsapp