Aalten 0543-740010
Doetinchem 0314-216155
's-Heerenberg 0314-343877
Lichtenvoorde 0544-353739
Lochem 0573-250185
Zutphen 0575-743210
Schrijf je in

Prefab uitbouw medewerker

Neede
38
Bouw
Interessante baan?
Solliciteer nu

Wil jij graag gewoon lekker aan het werk met een enthousiast en gezellig team? En wil je graag leren hoe op maat gemaakte uitbouwen worden gerealiseerd?

Prefab uitbouw medewerker

Over onze opdrachtgever

Onze opdrachtgever bedient de particulier met op maat gemaakte, professionele producten van de allerhoogste kwaliteit. Binnen vijf dagen is de uitbouw inclusief afwerking en installatiewerk gerealiseerd. Ze bestaan uit een gezellig team van 19 personen, waarvan drie montageteams en een productieteam die de uitbouwen in de productiehal produceren.

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Jij vindt het leuk om te timmeren en te monteren. Voor onze opdrachtgever in Neede zijn wij opzoek naar productiemedewerkers die affiniteit hebben met de bouw. Binnen vijf dagen zorg jij er met een gezellig team voor de gehele uitbouw zodat hij klaar is om geplaatst te worden. Jij houdt je voornamelijk bezig met:

  • Het monteren van gevelbekleden en elektra;
  • Het timmeren van de prefast wanden en daken;
  • Het monteren van leidingen en storten van beton.

Wat vragen wij van jou?

Ervaring is een pré maar zeker geen vereiste. De wil om te leren is het belangrijkst. Bij onze opdrachtgever zijn er volop doorgroeimogelijkheden, als je maar gemotiveerd bent!

Wat bieden wij jou?

  • Een goed salaris conform de CAO timmerindustrie;
  • Kansen om door te groeien;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Een gezellige werkplek met humor en een uitstekende sfeer!

Enthousiast geworden of heb je vragen na het lezen van deze vacature? Neem contact op met Nardy of Iep via 0544 - 353739 of mail naar nardy@seesingflex.nl / iep@seesingflex.nl

Sollicitatieformulier

Deel deze vacature
Mail Whatsapp