Aalten 0543-740010
Doetinchem 0314-216155
's-Heerenberg 0314-343877
Lichtenvoorde 0544-353739
Lochem 0573-250185
Schrijf je in

Productiemedewerker

Volop werk in de productie
Doetinchem
40
Industrie
Interessante baan?
Solliciteer nu

Werken in een omgeving waar het water je in de mond loopt van alle lekkere geuren!

Productiemedewerker

Over onze opdrachtgever

Voor een industriële bakkerij in Doetinchem zijn wij op zoek naar medewerkers die aan de slag willen als inpakker. Onze opdrachtgever is een familiebedrijf; iets wat je direct merkt als je binnen stapt! Er is aandacht voor elkaar en zolang er maar hard gewerkt wordt is er altijd ruimte voor een geintje!

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Je bent verantwoordelijk voor het inpakken van broden, broodjes en specialiteiten, zodat het per vrachtwagen naar de winkels vervoerd kan worden. Om de producten vers aan te kunnen leveren zijn de werktijden voor het inpakken wisselend, namelijk overdag, 's avonds en ook 's nachts. Wij werken met een weekplanning, waarbij jij jouw beschikbaarheid door kan geven via onze app. Hierdoor ben je baas over je eigen tijd. 

Wat vragen wij van jou?

  • Je vindt het geen probleem om op oproepbasis kan werken;
  • Je kunt met eigen vervoer in Doetinchem komen;
  • Je vindt het geen probleem om in de vroege ochtend-, late avond- of nachtdiensten te werken;
  • Je werkt graag in teamverband.

Wat bieden wij jou?

Bij onze opdrachtgever kom je terecht in een warm en gezellig familiebedrijf. Daarnaast biedt het werken via Seesing Flex ook diverse voordelen. Denk hierbij aan een vast aanspreekpunt voor al je vragen op het gebied van (persoonlijke) ontwikkeling, het onbeperkt volgen van online cursussen via GoodHabitz en persoonlijke aandacht op maat. Wij zorgen voor jou en helpen je verder! Enthousiast geworden? Reageer dan direct op deze vacature! Eerst nog een aantal vragen? Geen probleem! Neem telefonisch contact op met David via 0314-216155 of stuur een mail naar david@seesingflex.nl

Sollicitatieformulier

Deel deze vacature
Mail Whatsapp