Aalten 0543-740010
Doetinchem 0314-216155
's-Heerenberg 0314-343877
Lichtenvoorde 0544-353739
Lochem 0573-250185
Zutphen 0575-743210
Schrijf je in

Productiemedewerker 3-ploegendienst

Volop werk in de productie
Tolkamer
40
Industrie
Interessante baan?
Solliciteer nu

Op zoek naar een uitdaging voor langere tijd waar je mee gaat helpen in de productie van keramische producten? Lees dan snel verder!

Productiemedewerker 3-ploegendienst

Over onze opdrachtgever

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een productiemedewerker c.q. machinebediende voor werk in drie ploegen. Je komt te werken in een klein en collegiaal team op de afdeling machinale productie. Het team wordt aangestuurd door een teamleider. In totaal zijn er drie teams die verdeeld over drie ploegen verantwoordelijk zijn voor het reilen en zeilen van de afdeling. De fabriek in Tolkamer is onderdeel van een familie aan bedrijven waar in totaal meer dan 700 enthousiaste collega's werkzaam zijn.

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Het produceren van keramiek, lees: bak- en gevelstenen, is een prachtig proces. Je verwacht het misschien niet, maar bij de productie komt veel kijken. De kleinste afwijkingen in het proces of de grondstoffen kunnen zorgen voor een mindere kwaliteit. Iedereen binnen de fabriek, dus ook jij als productiemedewerker, heeft een belangrijke rol bij de productie van de beste producten. Je kunt veel leren en jezelf van productiemedewerker ontwikkelen tot machinebediende en later misschien zelfs tot operator. Na een gedegen inwerkperiode ben jij in staat om de machines zelfstandig te bedienen, in te stellen en om te bouwen. Daarnaast signaleer je storingen en kun je op termijn kleine reparaties zelfstandig uitvoeren. Je start met ondersteunende werkzaamheden in de productie. Zoals het controleren van de producten en het zorgen voor de aan- en afvoer van materialen.

Wat vragen wij van jou?

Je hebt bij voorkeur ervaring in een productieomgeving; Je hebt technische affiniteit door middel van bijv. een hobby of werkervaring; Je bent bereid te werken in drie ploegen (06:00 uur-14:00 uur/14:00 uur-22:00 uur/22:00 uur-06:00 uur); Je leert graag in de praktijk en vindt het leuk om actief mee te denken over verbeteringen.

Wat bieden wij jou?

Bij onze opdrachtgever word je onderdeel van een team vakmensen die plezier beleven aan wat ze doen. Je komt terecht in een ambitieuze, professionele, maar ook informele omgeving. Uiteraard krijg je een aantrekkelijk salaris conform de cao Baksteenindustrie. Daarnaast krijg je zowel van de opdrachtgever als van ons persoonlijke begeleiding op maat. Interesse in deze vacature? Reageer dan direct op deze functie. Eerst nog een aantal vragen? Geen probleem, neem in dat geval contact op met Suzan via 0314-343877.

Sollicitatieformulier

Deel deze vacature
Mail Whatsapp