Schrijf je in

Productiemedewerker

Volop werk in de productie
LICHTENVOORDE
40
CAO
Industrie
Interessante baan?
Solliciteer nu

Wil jij jouw steentje bijdragen aan reclamemateriaal voor bekende merken? Ben jij verder creatief en werk je graag met je handen? Word dan productiemedewerker bij BVH Display!

Productiemedewerker

Over onze opdrachtgever

35 jaar geleden is BVH Display opgericht en inmiddels zijn ze niet meer weg te denken uit de sign- en displayindustrie. De producten die hier bedacht, ontworpen en geproduceerd worden vinden hun plek in winkelstraten door heel Europa. 

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Als productiemedewerker ben jij samen met jouw collega's verantwoordelijk voor een gedeelte van het productieproces. Jouw werkzaamheden zijn afwisselend want ieder product behoeft een andere vorm van productie. Hierdoor wissel je regelmatig van werkzaamheden en van werkplek. BVH biedt jou trainingen en overige mogelijkheden aan om jou iedere dag te blijven ontwikkelen. Hierdoor word jij een multifunctionele schakel in het productieproces van BVH. 

Wat vragen wij van jou?

Als productiemedewerker werk je nauwkeurig en secuur. Je hebt enige kennis van en ervaring met projectmatige werkmethodes. Daarnaast heb je een oog voor detail en ga je zorgvuldig te werk. Tevens vind je het leuk om creatief te denken en te denken in oplossingen. 

Wat bieden wij jou?

BVH biedt jou een fulltime baan met uitzicht op een vast contract. Je werkt binnen een dynamische werkomgeving waar iedere dag anders is. Jouw salaris wordt aan de hand van de CAO sign bepaald. 


Wil jij solliciteren of liever nog wat extra informatie? Neem dan contact op met Ellis ten Have via 0544-353739 of ellis@seesingflex.nl

Sollicitatieformulier

Deel deze vacature
Mail Whatsapp