Aalten 0543-740010
Borculo 0573-250185
Doetinchem 0314-343877
's-Heerenberg 0314-343877
Lichtenvoorde 0544-353739
Lochem 0573-250185
Winterswijk 0544-353739
Schrijf je in

Productiemedewerker

Volop werk in de productie
's-Heerenberg
FT
Conform cao
Industrie
Interessante baan?
Solliciteer nu

Productiemedewerker

Over onze opdrachtgever

Onze opdrachtgever is wereldwijd de grootste speler binnen hun branche. Er is veel aandacht voor groei en dat lukt alleen als je begint bij de ontwikkeling van jou als collega. Vanaf de eerste dag word je warm welkom geheten en wordt alles in het werk gezet om je direct de kneepjes van het vak te leren.

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Ter vervanging van een langdurig zieke collega en in verband met interne verschuivingen zijn wij per direct op zoek naar een nieuwe collega. De afdeling binnen de fabriek staat bekend als het kloppende hart. Op deze plek ben je niet alleen verantwoordelijk voor de aan- en afvoer van materialen, maar ook voor het controleren van de kwaliteit van de productie. Je zorgt dat de productie succesvol kan blijven draaien. Jij let op de machines om je heen en problemen los je op voordat deze ontstaan. Het is een afwisselende productiebaan met logistieke aspecten waarbij wij iemand zoeken voor langere tijd.

Wat vragen wij van jou?

  • je bent flexibel en bent beschikbaar voor werk in ploegen;
  • je hebt ervaring in de productie en bent toe aan een volgende stap in je carrière met meer vrijheid en uitdaging;
  • je bent op korte termijn beschikbaar en zoekt een uitdaging voor langere tijd;
  • je bent woonachtig in de buurt van 's-Heerenberg of hebt de beschikking over eigen vervoer (met het OV kun je hier niet komen).

Wat bieden wij jou?

Samen met onze opdrachtgever gaan we aan de slag met jouw ontwikkeling. Op locatie word je opgeleid tot allround productiemedewerker en kun je bij gebleken geschiktheid zelfs meerdere machines leren. Daarnaast heeft Seesing Flex je ook veel te bieden. Denk aan een vast contactpersoon voor al jouw vragen, een eigen opleidingshal en het onbeperkt kunnen volgen van online trainingen. Heb jij interesse in deze vacature? Reageer dan snel of neem contact op met Thom via 0314-343877 of thom@seesingflex.nl.

Sollicitatieformulier

Deel deze vacature
Mail Whatsapp