Aalten 0543-740010
Doetinchem 0314-216155
's-Heerenberg 0314-343877
Lichtenvoorde 0544-353739
Lochem 0573-250185
Zutphen 0575-743210
Schrijf je in

Productiemedewerker

LICHTENVOORDE
40
13,50 - 14,50 bruto per maand
Logistiek
Interessante baan?
Solliciteer nu

Wil jij jouw steentje bijdragen aan reclamemateriaal voor bekende merken? Ben jij flexibel, handig en leergierig? Dan ben jij perfect geschikt als productiemedewerker bij onze opdrachtgever in Lichtenvoorde

Productiemedewerker

Over onze opdrachtgever

Onze opdrachtgever is een familiebedrijf met een jarenlange geschiedenis in de sign & display-industrie. Zij produceren een breed scala aan reclame-, communicatie - en presentiematerialen. De producten die hier bedacht, ontworpen en geproduceerd worden vinden hun plek in winkelstraten door heel Europa.

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Binnen het productieteam ga je samen met je collega’s diverse werkzaamheden verrichten. Je werkt volgens productietekeningen en zult machinewerkzaamheden uitvoeren, zoals frezen, snijden, laseren en zagen. Daarnaast voer je ook niet-machine gebonden taken uit, waaronder het samenstellen van eindproducten door te lijmen, kitten, schroeven en meer. Daarbij hou je tijdens het werk rekening met de gestelde veiligheidsnormen en denk je actief mee over procesoptimalisatie. Ook ben je verantwoordelijk voor het verzendklaar inpakken van eindproducten volgens de instructies of voorbeelden. Tot slot zorg je ervoor dat de werkplek en ruimte altijd schoon en opgeruimd zijn.

Wat vragen wij van jou?

Als productiemedewerker werk je nauw samen met collega’s maar ook zelfstandig. Je hebt enige kennis van en ervaring met projectmatige werkmethodes en technisch inzicht. Daarnaast ga je zorgvuldig te werk en heb je een oog voor detail. Je vindt het leuk om creatief te denken en te denken in oplossingen.

Wat bieden wij jou?

BVH biedt jou een fulltime baan met uitzicht op een vast contract. Je werkt binnen een dynamische werkomgeving waar iedere dag anders is. Jouw salaris wordt aan de hand van de CAO sign bepaald. Wil jij solliciteren of liever nog wat extra informatie? Neem dan contact op met Milou Haarlink via 0544-353739 of milou@seesingflex.nl

Sollicitatieformulier

Deel deze vacature
Mail Whatsapp
Meer weten over deze vacature?
Stel jouw vraag!