Aalten 0543-740010
Doetinchem 0314-216155
's-Heerenberg 0314-343877
Lichtenvoorde 0544-353739
Lochem 0573-250185
Schrijf je in

Restauratie metselaar

Eibergen
40
Bouw
Interessante baan?
Solliciteer nu

Voor een aannemingsmaatschappij in Eibergen zijn wij op zoek naar enthousiaste collega's voor onze renovatieklussen in Twente en/of de Achterhoek. Ben jij flexibel en praktisch ingesteld? En zijn 0 opleverpunten voor jou vanzelfsprekend? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ook pas je binnen deze functie als je geen ervaring hebt in het vak! De restauratiemetselaars vinden het een eer om het jou te leren.

Restauratie metselaar

Over onze opdrachtgever

Deze aannemer heeft een aantal vaste contracten met diverse corporaties. Daarnaast hebben ze regelmatig projecten voor particulieren. Ze zijn op zoek naar enthousiaste collega's die zelfstandig de renovaties gaan uitvoeren aan verschillende monumenten. Naast metselwerk wordt er plaatselijk stukadoorswerk uitgevoerd, tegelwerk, timmer- en kitwerk. De doorlooptijd per woning is gemiddeld twee weken, we bieden dus een afwisselende functie in de regio Twente en/of de Achterhoek.

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Je hebt twee rechterhanden en bent creatief. Veilig werken is voor jou vanzelfsprekend. Een monument moet volgens jou zo goed mogelijk bewaard blijven. Daar zet je je dan ook met hart en ziel voor in! Dit zijn jouw taken:

  • Herstelmetselwerk;
  • Af en toe voer je ook lood-, zink- en/of leiwerk uit;
  • Je werkt in teamverband aan een project en blijft tot oplevering betrokken.

Wat vragen wij van jou?

  • Opleiding en ervaring als metselaar en/of voeger is een pre;
  • Je kent de uitvoeringsrichtlijnen voor restauratiewerk;
  • Je werkt graag samen, maar kan ook zelfstandig een oplossing voor de vraag van een opdrachtgever bedenken;
  • Rijbewijs;
  • VCA-diploma, of bereid om deze te behalen;
  • Je kunt op een nette, correcte en betrouwbare manier omgaan met allerlei soorten opdrachtgevers.

Wat bieden wij jou?

Je komt te werken bij een ambitieus, veelzijdig en zelfstandig bouwbedrijf met korte lijnen. Het bedrijf beheerst verschillende facetten van de bouw en daar dragen hun medewerker elke dag een steentje aan bij. Hou je van afwisseling en heb jij verantwoordelijkheidsgevoel? Dan krijg je bij dit bedrijf de vrijheid die je nodig hebt. Wil jij ook jouw steentje bijdragen? Neem dan contact met ons op. 

Sollicitatieformulier

Deel deze vacature
Mail Whatsapp