Schrijf je in

Sales assistant Duitsland

commercieel
Aalten
40
Marktconform
Commercieel
Interessante baan?
Solliciteer nu

Ben jij op zoek naar een klantgerichte functie binnen een internationale organisatie? Heb jij ervaring op een commerciële binnendienst en beheers je de Duitse taal zeer goed? Dan is dit de functie voor jou! 

Sales assistant Duitsland

Over onze opdrachtgever

Kaemingk is een verrassend internationaal bedrijf dat vol passie alle continenten afreist om de mooiste, meest originele en creatieve decoratieartikelen voor huis en tuin te vinden. Als marktleider biedt Kaemingk haar klanten jaarlijks een tour in hun inspirerende en indrukwekkende showroom van maar liefst 4300 vierkante meter. Team Duitsland is een hecht en informeel team met volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

Wat zijn jouw werkzaamheden?

In de functie van sales assistant (40 uur) ondersteun je het gehele verkoopproces voor de Duitse klanten. Dit houdt in dat je klanten te woord staat, offertes uitwerkt en de levertijd bewaakt. Je bent verantwoordelijk voor je eigen key accounts en zorgt voor een juiste commerciële en administratieve afhandeling van orders.

Je bent een spin in het web en werkt nauw samen met veel verschillende afdelingen binnen Kaemingk. Daarnaast ondersteun je tijdens het verkoopseizoen bij diverse commerciële en organisatorische werkzaamheden.

Wat vragen wij van jou?

Voor deze dynamische functie zijn wij op zoek naar kandidaten met:

  • Een afgeronde commerciële opleiding;
  • Enkele jaren ervaring in een commerciële en administratieve omgeving (bij voorkeur B2B);
  • Je bent administratief goed onderlegd;
  • Je hebt uitstekende kennis van de Duitse taal in woord en geschrift;
  • Je hebt goede kennis van de Engelse taal en kunt daarnaast goed werken met Excel.
  • Je bent woonachtig in de omgeving van Aalten en fulltime inzetbaar. 

Wat bieden wij jou?

Jouw capaciteiten en inzet worden beloond met een passend salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden én een winstdelingsregeling. Je treedt direct in dienst bij Kaemingk.

Heb je interesse in deze vacature of wil je graag meer weten? Neem dan contact met Femke via (0544) 353739 of stuur jouw sollicitatie naar femke@seesingflex.nl.

Sollicitatieformulier

Deel deze vacature
Mail Whatsapp