Aalten 0543-740010
Borculo 0573-250185
Doetinchem 0314-343877
's-Heerenberg 0314-343877
Lichtenvoorde 0544-353739
Lochem 0573-250185
Winterswijk 0544-353739
Schrijf je in
samen sterk

Samen sterk! Samen op zoek naar werk!

SAMEN STERK in Coronatijd

In bijzondere tijden moeten we, vaker dan normaal, onze bijzondere eigenschappen aanspreken. Gelukkig zien we bij Seesing Flex dat dit ook veel moois oplevert. Zo benutten mensen uit de evenementenbranche hun technische kennis en drive in de bouw- of montagefuncties. Kunnen horecamedewerkers hun gastvrijheid en servicegerichtheid toepassen in de zorgsector. En zetten mensen uit het toerisme, dankzij hun flexibiliteit en klantgerichtheid, succesvolle stappen in de logistiek en commercie. Met veel bewondering zien wij hoe al deze mensen de benodigde omschakeling maken en zich voor de volle 100% inzetten voor nieuw werkgeluk. Daarvoor verdienen ze een groot compliment.

En wij zijn vooral blij dat wij ze deze nieuwe werkplekken kunnen bieden bij de mooie Achterhoekse bedrijven die onze regio rijk is. Wij ervaren dat onze opdrachtgevers meer dan ooit denken in mogelijkheden en ook kandidaten een kans geven die in de basis nog niet 100% aan het ideaalplaatje voldoen. Als dat geen prachtig voorbeeld is van ‘Samen Sterk’! Echt noaberschap, juist in deze tijd!

Extra werkplekken voor horeca-toppers

De eerste stappen zijn gezet. Want wij hebben o.a. onze goede relatie Kaemingk Season Decoration in Aalten bereid gevonden om een aantal koks van Restaurant Welgelegen uit Groenlo toe te voegen aan hun creatieve kerstdecoratieteam. De komende tijd zullen zij ingezet worden om nog meer moois te maken van de kerst. Dat waren zij al gewend, want met kerst maken zij er normaliter op het bord ook wat éxtra feestelijks van.

Mochten wij u ook op deze wijze kunnen helpen dan zouden we daar erg blij van worden. Want ‘’verbinden’’ en goede matches maken is onze kracht. De Achterhoek is ons werkveld en na jaren ervaring wéten we wat er waar speelt. Horecamedewerkers zijn, als we bereid zijn om ‘’om te denken’’ op veel plekken en per direct en flexibel inzetbaar, denk hierbij bijvoorbeeld ook aan de zorgsector. Neem gerust contact op met Nardy Kemperman en dan maken we er samen werk van! Samen Sterk!