Aalten 0543-740010
Doetinchem 0314-216155
's-Heerenberg 0314-343877
Lichtenvoorde 0544-353739
Lochem 0573-250185
Zutphen 0575-743210
Schrijf je in
samen op zoek naar werk

Seesing Flex Leert voor bedrijven

Directeur: “Wat als we investeren in onze mensen en ze gaan daarna weg?”

HR Manager: “Wat als we het niet doen en ze blijven?”

Gelukkig zien we dat het opleiden en ontwikkelen van werknemers steeds meer is verweven in het HR beleid van bedrijven. Hierdoor wordt de behoefte aan opleidingsmogelijkheden steeds groter en daar zijn we begin 2020 op ingesprongen met de oprichting van Seesing Flex Leert!

Onder de vlag van dit label bieden we uiteenlopende opleidingen en cursussen aan om werkend Achterhoek nieuwe competenties aan te leren en ze verder te ontwikkelen. De mogelijkheden op een rij:

  • In ons eigen opleidingscentrum in Wehl zijn we uitstekend gefaciliteerd om uiteenlopende logistieke cursussen te geven, zoals Hef- & reachtruckcursussen en EPT cursussen.
  • Jaarlijks leiden we tientalle kandidaten op via de Beroepsbegeleidende Leerweg (BBL) in sectoren als transport, logistiek, techniek en groen. En de komende jaren zullen we deze mogelijkheden ook nog verder uitbreiden.
  • Om persoonlijke ontwikkeling continu te stimuleren, krijgen al onze flexkrachten toegang tot GoodHabitz; een online platform met onbeperkte trainingen.
  • Tevens is Seesing Flex aangesloten bij het opleidingsinitiatief ‘Verder in Techniek’, waar mensen snel en adequaat worden opgeleid in de techniek.
  • Periodiek organiseren we aanvullende cursussen, zoals ‘Preventiemedewerker in 1 dag’, maar kunnen we ook cursussen op maat aanbieden.
Ineke Eskes

Wilt u verder praten over de opleidingsmogelijkheden voor uw mensen? Of wilt u uw trainingen graag op een externe locatie verzorgen en zoekt u een geschikte ruimte? Het opleidingscentrum beschikt over een opleidingshal van 225m2 die ook voor u ter beschikking staat. Denk bijvoorbeeld aan Code 95 opleidingen of een BHV cursus. Vraag naar de mogelijkheden, onze collega Ineke Eskes helpt u graag verder! Wij staan u graag te woord: 0314 - 21 60 70.