Aalten 0543-740010
Doetinchem 0314-216155
's-Heerenberg 0314-343877
Lichtenvoorde 0544-353739
Lochem 0573-250185
Zutphen 0575-743210
Schrijf je in

Senior Customer Service medewerker

's-Heerenberg
40
2700,00 - 3300,00 bruto per maand
Logistiek
Interessante baan?
Solliciteer nu

Een veelzijdige baan met veel eigen verantwoordelijkheid en zelfstandigheid.

Senior Customer Service medewerker

Over onze opdrachtgever

Onze opdrachtgever, JCL Logistics Benelux B.V., is een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in toekomstgerichte full-service logistiek. Met een sterke focus op flexibele logistieke oplossingen, transport, opslag, verpakking en orderpicking, voldoet JCL aan de diverse behoeften van haar klanten. Met 55 locaties verspreid over 8 landen, heeft het bedrijf een uitgebreid netwerk dat zorgt voor efficiënte en betrouwbare dienstverlening. Vanuit de locatie in 's-Heerenberg worden dagelijks logistieke processen geoptimaliseerd en kwaliteit gewaarborgd. Als ervaren speler in de logistieke sector biedt het bedrijf innovatieve oplossingen die aansluiten op de steeds veranderende markt. Het team van professionals streeft naar continue verbetering en werkt nauw samen met klanten om aan hun specifieke behoeften te voldoen. Met een sterke focus op klanttevredenheid, betrouwbaarheid en efficiëntie, is JCL Logistics Benelux B.V. een betrouwbare partner voor succesvolle logistieke oplossingen.

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Als Senior Customer Service medewerker ben je verantwoordelijk voor het beheren en verzorgen van een uitmuntende klantenservice. Je werkt nauw samen met het team Bikes om te zorgen voor een efficiënte afhandeling van klantvragen, klachten en verzoeken. Als eerste aanspreekpunt bied je klanten een professionele en vriendelijke service, waarbij je hun vragen en problemen op een snelle en accurate manier oplost. Het monitoren van zendingen en het oplossen van eventuele problemen behoren ook tot jouw takenpakket. Als Senior Customer Service medewerker werk je proactief mee aan het optimaliseren van de klantenserviceprocessen en het identificeren van verbeterpunten. Je werkt nauw samen met andere afdelingen om ervoor te zorgen dat klanten tevreden zijn en blijven.

Wat vragen wij van jou?

Voor deze functie is het van belang dat jij stressbestendig, flexibel, oplossingsgericht en gemotiveerd bent.

Daarnaast beschik jij over;

  • MBO denk- en werkniveau;
  • goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands, Engels en Duits;
  • kennis van software en MS office;
  • klantgerichte instelling waarbij je de commerciële belangen van jouw eigen organisatie niet uit het oog verliest;
  • enkele jaren werkervaring in een vergelijkbare functie;
  • minimaal 32 uur beschikbaar bent (in ieder geval de woensdag en de vrijdag).

Wat bieden wij jou?

Je komt te werken in een gezellig en divers team. Opleidingen worden gestimuleerd en hier is dan ook veel ruimte voor. Het is een baan met veel eigen verantwoordelijkheid en zelfstandigheid. Geen enkele dag is hetzelfde!


Heb je interesse of vragen over deze vacature? Neem contact op met Elles van Veen via; 0314 - 34 38 77 of elles@seesingflex.nl

Sollicitatieformulier

Deel deze vacature
Mail Whatsapp