Aalten 0543-740010
Doetinchem 0314-216155
's-Heerenberg 0314-343877
Lichtenvoorde 0544-353739
Lochem 0573-250185
Schrijf je in

(senior) Operator

Volop werk in de productie
Doetinchem
40
Industrie
Interessante baan?
Solliciteer nu

(senior) Operator

Over onze opdrachtgever

Onze opdrachtgever is een internationaal logistiek dienstverlener met vestigingen in Nederland, Duitsland en Roemenië. Met zo'n 600 gedreven medewerkers werken we samen aan een duurzame en logistieke toekomst, waarbij ze continue uitgedaagd worden om de logistiek 'slimmer' te maken. Daarvoor hebben ze de juiste mensen nodig en handelen ze volgens de kernwaarden; het draait om mensen, stop nooit met leren, ga voor kwaliteit en denk aan de wereld.

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Als senior operator ben je werkzaam bij de productielijnen en neem je taken over op het moment dat de teamleider niet aanwezig is. Jij zorgt ervoor dat de machines op de juiste manier zijn ingesteld, zodat de productie van pinda's, noten en gedroogd fruit goed verloopt. Hiervoor zijn twee productielijnen aanwezig een laser- en rebaglijn. Mocht de teamleider afwezig zijn ben jij verantwoordelijk voor de planning, klantcontact en administratie.

Wat vragen wij van jou?

Hiervoor is het van belang dat je secuur te werk gaat, omdat kwaliteit voorop staat. Daarnaast is het van belang dat je fysiek in goede staat bent aangezien je de hele dag staat en zware dozen moet tillen. Ook is het belangrijk dat jij;

  • flexibel bent en geen problemen hebt met wisselende diensten;
  • geen noten allergie hebt;
  • affiniteit hebt met computers;
  • communicatief vaardig bent.

Wat bieden wij jou?

Je wordt ingeschaald in schaal D van het cao Beroepsgoederenvervoer en ontvangt reiskostenvergoeding. Je start met een tijdelijk contract, met kans op een vast contract. Uiteraard ontvang je ploegentoeslag en ontvang je extra toeslag op de zaterdagen en zondagen.


Heb je interesse in deze vacature of nog vragen? Neem contact op het Ineke Eskes, via ineke.eskes@seesingflex.nl of 0314-216070.

Sollicitatieformulier

Deel deze vacature
Mail Whatsapp