Aalten 0543-740010
Borculo 0573-250185
Doetinchem 0314-343877
's-Heerenberg 0314-343877
Lichtenvoorde 0544-353739
Lochem 0573-250185
Winterswijk 0544-353739
Schrijf je in

Service Monteur Kozijnen

ETTEN GLD
40
15
Techniek
Interessante baan?
Solliciteer nu

Service Monteur Kozijnen

Over onze opdrachtgever

Snelgroeiende producent van kunststof kozijnen in de Achterhoek

Wat zijn jouw werkzaamheden?

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het verlenen van service aan kunststof kozijnen, deuren en ramen in een groot deel van Nederland. Met name ben je werkzaam op vakantieparken, omdat onze klant actief is in het vervaardigen van kozijnen voor de chaletbouw. Je werkzaamheden bestaat uit het afstellen van deuren/draai-kiep ramen/puien, bijwerken van beschadigingen met was en vervangen van onderdelen zoals tussenstijlen/glas. Het werk vindt voor 95% plaats in Nederland en sporadisch in Duitsland. Over het algemeen ben je elke avond op tijd thuis, maar incidenteel kan een overnachting (in een mooi chalet) voorkomen. 

Wat vragen wij van jou?

We zijn op zoek naar kandidaten die handig zijn aangelegd, enigszins verstand hebben van de werking van een deur/raam/kozijn en het niet erg vinden om op mooie parken, waar een gezellige sfeer heerst, de werkzaamheden te verrichten. Vanuit de organisatie wordt er veel geïnvesteerd in het personeel qua opleiden, zo heb je binnen no time het vak onder de knie! Heb je geen achtergrond in de kozijnen, maar heb je een goed technisch inzicht, 2 rechterhanden en wil je graag een vak leren, dan word je ook van harte uitgenodigd om te reageren! Dus mocht jij in het weekend graag timmeren aan je overkapping of hang je met gemak een deur af, reageer dan ook! 

Wat bieden wij jou?

Leuke baan met veel vrijheid en inbreng voor eigen ideeën. Mocht je onervaren zijn, dan leren ze je het vak binnen aanzienlijke tijd. Uiteraard ontvang je ook nog een goed passend salaris en kom je te werken bij een groeiend bedrijf waar er voldoende doorgroeimogelijkheden zijn in de toekomst! 

Vragen of wil je solliciteren? heico@seesingflex.nl  

Sollicitatieformulier

Deel deze vacature
Mail Whatsapp