Aalten 0543-740010
Doetinchem 0314-216155
's-Heerenberg 0314-343877
Lichtenvoorde 0544-353739
Lochem 0573-250185
Zutphen 0575-743210
Schrijf je in

Service monteur werkplaats

Holten
40
Techniek
Interessante baan?
Solliciteer nu

Kou en gladheid? Geen probleem! Jij stuurt de strooimachines er heen.

Service monteur werkplaats

Over onze opdrachtgever

Aebi Schmidt Nederland is onderdeel van de internationale Aebi Schmidt Groep waar circa 3.000 medewerkers werken. Wereldwijd leveren ze producten op het gebied van gladheidsbestrijding, sneeuwruimen, straatreiniging en tuin- en parktechniek. 


Aebi Schmidt Nederland is gevestigd in Holten en vanuit daar ontwikkelen en produceren ze gladheidsbestrijdingsmaterieel. De cultuur binnen Aebi Schmidt is samen te vatten als no-nonsens, betrouwbaar en resultaatgericht. Er is veel persoonlijke aandacht en je leidinggevende motiveert jou om het beste uit jezelf te halen!

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Als allround service monteur in de werkplaats in Holten ben je verantwoordelijk voor het onderhoud, de reparatie en het keuren van gladheidsbestrijdingsmachines, veegmachines en multifunctionele voertuigen. Als keurmeester keur je zowel onze eigen machines als die van klanten. Je draagt zorg voor het juist afstellen van machines bij aflevering, na aanpassingen of bij onderhoud. Je stelt zelfstandig diagnoses om machines te kunnen repareren. De werkzaamheden worden voornamelijk uitgevoerd in Holten, maar af en toe kan het voorkomen dat je klussen op locatie bij klanten of onderweg uitvoert. Je hebt direct klantcontact en bent verantwoordelijk voor het leveren van gedegen instructies aan klanten.

Wat vragen wij van jou?

Je hebt een afgeronde technische MBO opleiding (minimaal niveau 4) en beschikt over technisch inzicht en kennis op het gebied van hydrauliek, pneumatiek en besturingstechniek. Daarnaast ben je in staat om zelfstandig en nauwkeurig te werken Je kan goed onder druk presteren en je bent zo nu en dan bereid tot overwerken. In het hoogseizoen kan het voorkomen dat je gedurende een periode samen met je team gedurende negen uur per dag werkt. Ook ben je bereid mee te draaien in storingsdiensten gedurende de winterperiode. Je bent sociaal vaardig en kan goed samenwerken met andere monteurs. Je bent van nature leergierig, enthousiast, flexibel en je kunt je goed bewegen binnen een team.


Ben jij degene die Aebi Schmidt zoekt? Reageer dan snel of neem contact op met Mariska via 0573-250185 of mail naar aebi@seesingflex.nl. Wil je een keer langskomen voor een rondleiding om te zien of het bedrijf en de werkzaamheden bij je passen, dat kan! We zijn van Seesing Flex elke ochtend aanwezig, neem contact op voor een afspraak!

Wat bieden wij jou?

Een uitdagende functie waarin jij onderdeel mag zijn van een internationale professionele organisatie. Uiteraard hoort hier een goed salaris bij conform de cao Metaal & Techniek en een mooie vergoeding voor overuren. Bij goed functioneren is er kans op een contract bij Aebi Schmidt!


Aebi Schmidt strooit met vacatures dit seizoen. Wil jij strooien met jouw talent? Klik dan hier: https://www.seesingflex.nl/aebi-schmidt-strooit-met-vacatures

Sollicitatieformulier

Deel deze vacature
Mail Whatsapp