Aalten 0543-740010
Doetinchem 0314-216155
's-Heerenberg 0314-343877
Lichtenvoorde 0544-353739
Lochem 0573-250185
Zutphen 0575-743210
Schrijf je in

Servicemonteur

Zutphen
40
2300,00 - 3000,00 bruto per maand
Techniek
Interessante baan?
Solliciteer nu

Zoek jij vrijheid in jouw werk en ga je graag naar klussen in de regio Zutphen? Wordt dan servicemonteur!

Servicemonteur

Over onze opdrachtgever

Onze opdrachtgever is een familiebedrijf die oplossingen biedt voor problemen rondom riolering. De klanten en het eigen personeel staan hoog in het vaandel. Ze hebben de werkprocessen goed gestructureerd en er heerst een prettige sfeer. Jouw ontwikkeling staat centraal en er zijn meerdere mogelijkheden om jezelf te ontplooien.

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Als servicemonteur lever jij een belangrijke bijdrage aan een gezonde samenleving door storingen aan de riolering (binnen en buiten) bij klanten op te lossen. Jouw reparaties voer je nauwkeurig uit zodat de kans dat het probleem in de toekomst terugkomt zo klein mogelijk is.

Jouw takenpakket bestaat onder andere uit:

 • Reparatie van binnen- en buitenrioleringen;
 • Het aanleggen/vervangen rioleringen;
 • Het oplossen van storingen;
 • Het verrichten van inspecties;
 • Advies geven van de klanten;
 • Het verweken van administratie.

Samen met jouw collega’s start je de dag en je neemt gezamenlijk de planning door. Er staan voor vandaag diverse klussen op de agenda. Tussendoor kunnen er ook spoedmeldingen tussendoor komen en dat maakt geen dag hetzelfde. Met jouw tablet behoudt jij het overzicht van de werkzaamheden en documenteer je de klussen naderhand.

Heb je geen ervaring in het vakgebied, maar ben jij wel handig en technisch onderlegd? Ook dan nodigen wij jou uit om op deze vacature te reageren!

Jij wordt ingewerkt door een ervaren collega die jou de kneepjes van het vaak gaat leren. Zodra je voldoende kennis en kunde hebt opgebouwd, dan ga je zelfstandig op pad naar de klanten. Jij bent representatief, communicatief vaardig en flexibel.

Wat vragen wij van jou?

 • Ervaring in een soortgelijke functie
 • Opleiding in de installatie- of infratechniek is een pre
 • Affiniteit met techniek
 • In het bezit van rijbewijs B
 • Communicatief vaardig
 • Kwaliteitsgericht

Wat bieden wij jou?

Je krijgt een baan voor 40 uur per week (32 uur is ook mogelijk). Na de inwerkperiode krijg je ook een storingsdienst; 1x per week één avond en 1x per maand één weekend. In de avonden en op zaterdag wordt je 150% uitbetaald en op zondag maar liefst 200%.

Het bedrijf hanteert de CAO Klein Metaal en het salaris ligt tussen de € 2.300,- en € 3.000,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Het gaat om een functie voor langere tijd met mogelijkheid tot een vast dienstverband.

Herken jij jezelf in het bovenstaande en ga je graag aan de slag als Servicemonteur? Bel direct 0575-743210 of mail jouw CV naar: axel@seesingflex.nl. Je kunt ook via deze pagina direct solliciteren.  

Sollicitatieformulier

Deel deze vacature
Mail Whatsapp