Aalten 0543-740010
Doetinchem 0314-216155
's-Heerenberg 0314-343877
Lichtenvoorde 0544-353739
Lochem 0573-250185
Zutphen 0575-743210
Schrijf je in

Supply Chain Planner

Volop vacatures op commercieel gebied
LOCHEM
40
Commercieel
Interessante baan?
Solliciteer nu

Gaat jouw hart sneller kloppen van supply chain processen en ben jij toe aan een eerste of tweede stap in jouw carrière? Lees dan gauw verder!

Supply Chain Planner

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Als Supply Chain Planner bij Mepal ga jij aan de slag binnen een groot team op een dynamische afdeling die altijd in beweging is. Jij bent samen met jouw directe collega's verantwoordelijk voor het plaatsen van productie-, inkoop- en afroeporders en het dagelijks onderhouden van contacten met verkoop, magazijn, toeleveranciers en de diverse assemblagepartijen. Als het gaat om voorraadbeschikbaarheid, levertijden en klant specifieke orders ben jij het eerste aanspreekpunt. Je analyseert de supply chain en zet op basis hiervan acties uit. Daarnaast zorg je er voor dat de dagelijkse werkzaamheden goed en tijdig worden uitgevoerd. Op deze manier ontstaan er geen onnodige vertragingen in de supply chain.

Wat vragen wij van jou?

Wij komen graag met jou in contact als jij jezelf kunt vinden in het volgende profiel:

  • Jij beschikt over een HBO werk- en denkniveau;
  • Jij hebt ervaring in een soortgelijke functie;
  • Jij bent een groot organisatietalent;
  • Jij bent communicatief vaardig;
  • Jij hebt uitstekende kennis van Excel en bent analytisch sterk.

Wat bieden wij jou?

Als Supply Chain Planner krijg jij de kans om bij te dragen aan de verder ontwikkeling van onze opdrachtgever. Dit is een uitdagende functie met ruimte en vrijheid om jezelf verder te ontwikkelen. Het betreft een fulltime functie waarbij jij bij gebleken geschiktheid uitzicht hebt op een vast dienstverband. Je komt te werken in een gloednieuwe kantoorruimte.

Enthousiast geworden? Solliciteer direct! Wil jij meer informatie? Kom dan in contact met Marleen Mesland via 0544-221500 of marleen@seesingflex.nl.

Sollicitatieformulier

Deel deze vacature
Mail Whatsapp