Aalten 0543-740010
Doetinchem 0314-216155
's-Heerenberg 0314-343877
Lichtenvoorde 0544-353739
Lochem 0573-250185
Schrijf je in

Teamleider assemblage

's-Heerenberg
40
Logistiek
Interessante baan?
Solliciteer nu

Wil jij graag in een groeiende organisatie werken en is leidinggeven helemaal jouw ding? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou.

Teamleider assemblage

Over onze opdrachtgever

Onze opdrachtgever, JCL, is met het hoofdkantoor gevestigd in Zwitserland. Wereldwijd heeft JCL meer dan 55 vestigingen verdeeld over 8 landen. Met flexibele logistieke oplossingen is elke handelsplaats just-in-time bereikbaar en is transparante informatie over transport, opslag, verpakking en orderpicking in real time beschikbaar. JCL helpt met de transport en biedt slimme oplossingen aan haar klanten.

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Als teamleider zorg jij ervoor dat de geplande aantallen tijdig worden verwerkt en problemen worden opgelost. Jij behoudt het klantcontact en zorgt voor de juiste ontwikkelingen van jouw collega's. Daarnaast zorg jij ervoor dat er een goede sfeer wordt behouden op de afdeling.

Wat vragen wij van jou?

Als teamleider assemblage ben jij verantwoordelijk voor de dagelijkse opstart van het assemblageteam waarna jij ze helpt en motiveert om zo goed mogelijk werk af te leveren. Daarnaast is het van belang dat jij;

  • de Nederlandse en Engelse taal beheerst;
  • zelfstandig te werk kan gaan;
  • relevante werkervaring hebt in een logistiek bedrijf;
  • kunt omgaan met hectiek en bent stressbestendig;
  • kunt op de juiste manier klantcontact behouden.

Wat bieden wij jou?

Jij, als Teamleider assemblage, komt te werken in een afwisselende baan waarbij geen dag hetzelfde is. Je komt te werken in een ervaren en flexibel team waarbij er veel ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden beschikbaar zijn.


Ben jij geïnteresseerd of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Ellis, via; ellis@seesingflex.nl of 0544-353739.

Sollicitatieformulier

Deel deze vacature
Mail Whatsapp