Aalten 0543-740010
Doetinchem 0314-216155
's-Heerenberg 0314-343877
Lichtenvoorde 0544-353739
Lochem 0573-250185
Schrijf je in

Teamleider Crossdock

Zelhem
40
Logistiek
Interessante baan?
Solliciteer nu

Ben jij de energieke en daadkrachtige teamcaptain en heb je passie voor Transport en Logistiek? Dan zoeken wij jou!

Teamleider Crossdock

Over onze opdrachtgever

Rabelink Logistics is een internationaal logistiek dienstverlener met vestigingen in Nederland, Duitsland en Roemenië. Met zo'n 600 enthousiaste medewerkers werken ze samen aan een duurzame logistieke toekomst met klanttevredenheid en kwaliteit als hoogste prioriteit. Gesink is sinds 01-01-2021 onderdeel van Rabelink. Het crossdock van Gesink is een gezellige en familaire werkomgeving.  

Wat zijn jouw werkzaamheden?

In de functie van teamcaptain Crossdock ben je verantwoordelijk voor een team van ongeveer 20 medewerkers en ga je de volgende werkzaamheden uitvoeren:

Samen met je team draag jij de verantwoordelijkheid voor het laad- en losproces, waarbij je zelf ook meewerkt en je zorgt voor kwaliteit van de dienstverlening. Voor je team ben je de coach en samen zorg je voor een nette en veilige werkomgeving. Naast een efficiënte planning, verdeel je de werkzaamheden over je team en blijf je alert op het optimaliseren van de processen. Kortom, jij bent het aanspreekpunt voor alle vragen rondom het laad-/losproces op het crossdock.   

Wat vragen wij van jou?

Voor deze functie zoeken we een kandidaat die ervaring heeft met het aansturen, motiveren en coachen van een team, maar die zelf ook de mouwen opstroopt. Verder ben jij gedreven, positief ingesteld en hebt een helicopterview. De werkzaamheden vinden plaats in de middag/avond en nacht, flexibiliteit wordt van je verwacht. Natuurlijk heb je ervaring met het werken in de logistieke branche en kennis van logistieke processen.

Wat bieden wij jou?

Een mooie, fulltime baan met kans op een vast dienstverband bij onze opdrachtgever. Je wordt betaald volgens de CAO Beroepsgoederen Vervoer. Tevens krijg je de mogelijkheid tot het volgen van opleidingen/cursussen. Wil je meer weten? Neem dan contact op met Pascalle Resing: pascalle@seesingflex.nl of via de telefoon 0314-343877.        

Sollicitatieformulier

Deel deze vacature
Mail Whatsapp