Aalten 0543-740010
Doetinchem 0314-216155
's-Heerenberg 0314-343877
Lichtenvoorde 0544-353739
Lochem 0573-250185
Schrijf je in

Teamleider Logistiek

Aalten
40
Logistiek
Interessante baan?
Solliciteer nu

Ben jij altijd bezig het allerbeste uit jouw medewerkers te halen? Wil jij jouw leidinggevende kwaliteiten inzetten, ben je ambitieus en ga je altijd voor een goed resultaat? Dan is de functie Teamleider Logistiek bij Kaemingk écht iets voor jou!

Teamleider Logistiek

Over onze opdrachtgever

Kaemingk is een innovatieve leverancier van decoratieartikelen voor feestelijke gelegenheden zoals Pasen, Kerst en het voorjaar met o.a. een uitgebreide outdoor collectie. Ze zijn marktleider in Europa en tonen ieder seizoen weer vernieuwde collecties in hun gerestylde showrooms in Nederland, België, Duitsland en de Verenigde Staten. Hun assortiment telt ruim 20.000 artikelen en ze leveren aan meer dan 80 landen over de hele wereld.

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Op de werkvloer werk je samen met jouw collega-teamleiders aan het effectief en efficiënt uitvoeren van het operationele proces. Afhankelijk van de periode bestaat jouw team uit 20 tot 40 medewerkers. Als teamleider houd je werkoverleggen en voortgangsgesprekken met jouw medewerkers. Jij weet jouw medewerkers op de juiste manier te raken en zo het beste resultaat te bereiken. Je hebt daarnaast veel contact met andere logistieke afdelingen en het inhouse uitzendbureau. Ook ben je actief bezig met het optimaliseren van het werkproces, neem je deel aan overleggen tussen de teamleiders en aan één van de (overstijgende) werkgroepen.

De functie vraagt om een flexibele werkhouding en de werkzaamheden vinden plaats in een twee ploegendienst (06:00 tot 14:00 en 14:00 tot 22:00).

Wat vragen wij van jou?

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een prettige persoonlijkheid die daarnaast:

  • Beschikt over leiderschapskwaliteiten;
  • MBO+ werk- en denkniveau heeft;
  • Minimaal twee jaar werkervaring heeft als leidinggevende in dit vakgebied;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal.

Wat bieden wij jou?

  • Een marktconform salaris;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden én een winstdelingsregeling;
  • Uitzicht op een vast contract;
  • Reiskostenvergoeding;
  • 25 vakantiedagen plus de optie om extra dagen bij te kopen;
  • Als jij jezelf verder wilt ontwikkelen in je werk, faciliteert Kaemingk de opleiding

Word jij ook enthousiast van deze vacature? Neem dan voor meer informatie contact op met Femke Schröder via 0544-221500 of stuur jouw sollicitatie naar femke@seesingflex.nl!


Sollicitatieformulier

Deel deze vacature
Mail Whatsapp