Schrijf je in

Technisch Talent

's-Heerenberg
FT
Conform CAO
Techniek
Interessante baan?
Solliciteer nu

Is het altijd jouw droom geweest om te werken bij de Technische Dienst, maar mis je net de juiste papieren? Geen probleem want ook voor jou hebben we een geweldige kans beschikbaar! Twijfel niet langer en neem zelf het initiatief om je technische ontwikkeling een boost te geven!

Technisch Talent

Over onze opdrachtgever

Voor onze opdrachtgever, een multinational uit Europa, zijn wij op zoek naar versterking van de Technische Dienst. Deze afdeling bestaat uit meer dan tien collega's en groeit als kool. De groei zit vooral in ontwikkelingen binnen de fabriek. Allereerst is er veel onderhoud nodig aan de machines en installaties. Daarnaast zitten er verschillende nieuwe machines en zelfs volledige nieuwe lijnen aan te komen. Ook willen ze graag minder afhankelijk zijn van externe specialisten en deze bij voorkeur vervangen door mensen die zij zelf hebben opgeleid. Er is ontzettend veel ervaring beschikbaar binnen de Technische Dienst en hierdoor is er ruimte gekomen voor een interne opleidingsplek.

Wat vragen wij van jou?

  • jij bent flexibel en bent bereid om in twee ploegen te werken;
  • jij bent technisch goed onderlegd door middel van scholing, werkervaring en/of hobby's;
  • jij weet jouw weg te vinden in een productieomgeving;
  • jij bent communicatief vaardig en spreekt de taal van de werkvloer.

Wat bieden wij jou?

Samen met onze opdrachtgever gaan we zorgen dat jij je goed kunt ontwikkelen. Seesing Flex heeft je hierin veel te bieden. Denk aan een vaste contactpersoon voor al jouw vragen, een eigen opleidingshal om certificaten te kunnen halen en het onbeperkt volgen van online trainingen. Heb jij interesse in deze vacature? Reageer dan snel of neem contact op met Zef of Thom via 0314-343877.

Sollicitatieformulier

Deel deze vacature
Mail Whatsapp