Aalten 0543-740010
Doetinchem 0314-216155
's-Heerenberg 0314-343877
Lichtenvoorde 0544-353739
Lochem 0573-250185
Schrijf je in

Tekenaar

Ulft
38
Techniek
Interessante baan?
Solliciteer nu

Voor een internationaal opererende onderneming in de achterhoek, die actief is op het gebied van onderdelen voor de radiator industrie zijn wij op zoek naar een tekenaar (Ponslaser programmeur). Deze divisie ontwikkelt, in eigen beheer of soms in nauwe samenwerking met opdrachtgevers- al sinds jaar en dag innovatieve producten voor de radiatorindustrie en beschikt over een reeks eigen patenten. Zoals bv de in de markt wel bekende design radiatorbekleding van Sentimo. Verder maakt deze divisie onderdeel uit van een groep, waarin ca 200 werknemers tot het vaste team van collega's behoren.

Tekenaar

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Als Tekenaar in deze rol werk je bestaande, maar ook nieuwe producten verder uit in werktekeningen. Denk hierbij aan producten voor de verwarmingsindustrie zoals roosters, zijnpanelen, frontpanelen en ophangsystemen voor radiatoren. Ook richt men zich ( gezien de ontwikkelingen) steeds meer op producten buiten de verwarmingsindustrie, zoals de onlangs gelanceerde airco ombouw.

In deze functie krijg je een werkplek op het bedrijfsbureau en werk in je in een klein team nauw met elkaar samen. Bij aanvang kun je rekenen op een goede begeleiding en een uitgebreid inwerktraject zodat je de organisatie en de producen goed leert kennen. Verder heerst er binnen dit familiebedrijf een no-nonsens sfeer met korte lijnen.

Wat vragen wij van jou?

Een collega die op zoek is naar een leuk nieuw team van collega's en dit kan zowel fulltime als parttime. We zoeken voor dit team een collega met goede communicatieve en sociale vaardigheden. Iemand die kritisch is, nauwkeurig kan werken en consequent is. En verder iemand die geen stress krijgt van deadlines?

Ook een afgeronde MBO-opleiding richting WTB of een gelijkwaardig niveau door ervaring is wenselijk voor deze functie. En je moet SolidWorks goed beheersen. Kennis van de Metaalbranche is een pre, maar je moet er uiteraard wel affiniteit mee hebben.

Wat bieden wij jou?

Een fulltime of parttime baan met uitzicht op een vast dienstverband.

Ruimte voor uitdaging, ontwikkeling en opleidingsmogelijkheden.

Een salaris dat past bij jouw wensen (€ 3200 - € 3500) werkervaring en opleiding en de bijbehorende goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

25 vakantiedagen en 13 adv dagen.

Flexibele begin- en eindtijden.

Reiskostenvergoeding

Arbeidsfruit

En diverse gezellige bedrijfsborrels/ etentjes zoals een zomer- en een kerstborrel.

Sollicitatieformulier

Deel deze vacature
Mail Whatsapp