Aalten 0543-740010
Doetinchem 0314-216155
's-Heerenberg 0314-343877
Lichtenvoorde 0544-353739
Lochem 0573-250185
Schrijf je in

Timmerman Showroom

Aalten
40
Techniek
Interessante baan?
Solliciteer nu

Ben je timmerman, maar wel je wel eens wat anders dan de traditionele bouw? En lijkt het jou ook nog eens heerlijk om niet meer in weer en wind, of hitte te hoeven werken? Dan hebben wij een mooi kans voor jou!

Timmerman Showroom

Over onze opdrachtgever

Het betreft een bouwbedrijf, dat veel werkt voor het decoratiebedrijf. Voor hen doen ze de bouwwwerkzaamheden voor zowel de Kerst- als voorjaarsshowroom, maar uiteraard hebben ze ook veel andere mooie opdrachtgevers. Is het showroomwerk dus (tijdelijk) klaar, dan bieden ze wellicht ook andere mogelijkheden.

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Voor een groot bedrijf in seizoensdecoratie zoeken wij namelijk, voor week 33 tot en met week 39, meerdere timmerlieden om hun showroom volledig om te toveren in Kerstsferen. In deze functie maak je de basis voor de mooiste kamers en displays waar het decoteam vervolgens de decoratieartikelen in zal presenteren.

Wat vragen wij van jou?

  • Opleiding en ervaring als timmerman;
  • Passie voor het fijnere timmerwerk;
  • Voorkeur voor binnenwerk;
  • Teamspeler;
  • Woonachtig in de omgeving Achterhoek.

Wat bieden wij jou?

Een timmerfunctie waarin je, met een gedreven team, aan de slag kunt in een fijne werkomgeving. Samen maken jullie de mooiste dingen, die uiteindelijk bijdragen aan het resultaat van het bedrijf. Je werkt er via een bouwbedrijf en wordt dus verloond conform bouw cao.

Sollicitatieformulier

Deel deze vacature
Mail Whatsapp