Aalten 0543-740010
Doetinchem 0314-216155
's-Heerenberg 0314-343877
Lichtenvoorde 0544-353739
Lochem 0573-250185
Schrijf je in

Traineeship Junior Inkoper Modisch

commercieel
Aalten
40
Commercieel
Interessante baan?
Solliciteer nu

Ben jij op zoek naar een baan waarin je jouw commerciële en creatieve kwaliteiten kwijt kunt? Spreekt een internationale organisatie jou aan? Lees dan snel verder!

Traineeship Junior Inkoper Modisch

Over onze opdrachtgever

Kaemingk is een professionele, internationaal georiënteerde organisatie met volop kansen om succesvol te zijn in jouw vakgebied. Ze zijn op het gebied van decoratie marktleider in Europa en tonen ieder seizoen weer vernieuwde collecties in hun gerestylde showrooms in Nederland, België, Duitsland en de Verenigde Staten. Je maakt onderdeel uit van team inkoop, een gedreven team waar de lijntjes kort zijn en er volop ruimte is voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Als groeiende organisatie is Kaemingk altijd op zoek naar talent om zich mee te versterken.

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Tijdens het Traineeship word je in twee jaar klaargestoomd voor de functie van Junior Inkoper Modisch. Tijdens dit traject leer je de ins en outs van het vak kennen en ben je medeverantwoordelijk voor het ontwikkelen, sourcen en collectioneren van een productcategorie (bijvoorbeeld textiel, glaswerk of verlichting). Binnen strakke deadlines werk je samen met je collega's aan de ontwikkeling van producten en zorg je voor een volwaardig, commercieel assortiment. Als Junior Inkoper ondersteun je jouw team bij het selecteren en contracteren van leveranciers voornamelijk uit Azië. Ook zal je ondersteunen bij de onderhandelingen over prijs, kwaliteit en overige condities. Kortom: een zeer uitdagende en veelzijdige functie met veel ontwikkelingsmogelijkheden op inkoopgebied!

Wat vragen wij van jou?

Wat verwachten we van jou?

  • In het bezit van een HBO- of WO-diploma;
  • Affiniteit met decoratie-artikelen, mode of de DHZ/tuinbranche;
  • Goed commerciële en communicatieve vaardigheden (ook in het Engels);
  • Reislustig en ondernemend;
  • Woonachtig op bereisbare afstand van Almen.

Daarnaast heb jij de volgende talenten

  • Analytisch
  • Proactief
  • Creatief
  • Teamplayer

Wat bieden wij jou?

Kaemingk is een professionele, internationaal georiënteerde organisatie met volop kansen om succesvol te zijn in jouw vakgebied. Flexibiliteit in werkzaamheden en werktijden zijn bij ons vanzelfsprekend. Onze bedrijfscultuur? No-nonsense, informeel en praktisch. Resultaat telt, maar vooral ook respect voor elkaar en een goede sfeer. We belonen jouw capaciteiten en inzet met een passend salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden én een winstdelingsregeling.

Word jij enthousiast van deze vacature? neem voor meer informatie contact op met Femke via 0544-221500 of stuur jouw sollicitatie naar Femke@seesingflex.nl.


Sollicitatieformulier

Deel deze vacature
Mail Whatsapp