Aalten 0543-740010
Doetinchem 0314-216155
's-Heerenberg 0314-343877
Lichtenvoorde 0544-353739
Lochem 0573-250185
Schrijf je in
Samen op zoek naar een (nieuwe) baan

Vacatures Deventer

Ben je op zoek naar een baan in Deventer? Bij Seesing Flex hebben we een mooi aanbod van vacatures in de regio Achterhoek/Twente en Stedendriehoek. Dus voor vacatures in de omgeving van Deventer ben je bij Seesing Flex aan het juiste adres!

Vacatures in verschillende vakgebieden

Seesing Flex bemiddelt als uitzendbureau voor bedrijven die werkzaam zijn in uiteenlopende sectoren. Van industrie tot zorg, van logistiek tot technisch en van financieel/administratief tot commercieel. Het aanbod van vacatures bij Seesing Flex is vooral gericht op de volgende vakgebieden:

Wie is Seesing Flex?

Seesing Flex is meer dan alleen een uitzendbureau. Wij zijn hét uitzendbureau in de regio Achterhoek/Twente en Stedendriehoek (zeven gemeentes rond Apeldoorn, Deventer en Zutphen) op het gebied van de in-, door- en uitstroom van personeel. Persoonlijk contact vormt de basis van onze dienstverlening en daarin zit onze toegevoegde waarde voor werknemers en werkgevers. Bij Seesing Flex komen vraag en aanbod van mens en werk samen op even persoonlijke als professionele wijze samen.

Uitzendbureau in de omgeving van Deventer?

Seesing Flex heeft inmiddels flink wat ervaring opgedaan als uitzendbureau in uiteenlopende vakgebieden. Wij beschikken over een mooie klantenkring met interessante bedrijven die regelmatig op zoek zijn naar nieuwe collega’s. We hebben dan ook een uitgebreid aanbod van interessante en uitdagende vacatures bij Seesing Flex, in diverse vakgebieden en op verschillende niveaus. En steeds vaker ook internationaal. Ben je dus op zoek naar een uitzendbureau in de omgeving van Deventer? Bij Seesing Flex ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar een passende baan bij een mooi bedrijf in deze regio.

Meer informatie?

Heb je vragen over een vacature of wil je meer weten over de mogelijkheden om via Seesing Flex aan het werk te gaan? Neem gerust eens contact met ons op voor een afspraak via 0573 - 250185 of info@seesingflex.nl.