Aalten 0543-740010
Doetinchem 0314-216155
's-Heerenberg 0314-343877
Lichtenvoorde 0544-353739
Lochem 0573-250185
Schrijf je in

Verdeler Bakkerij

Volop werk in de productie
Doetinchem
38
Industrie
Interessante baan?
Solliciteer nu

De verrukkelijke geur van vers brood, een fijne werkomgeving en het meehelpen aan een ambachtelijk product dat een ieder van ons kent. Geïnteresseerd? Lees verder

Verdeler Bakkerij

Over onze opdrachtgever

Een industriële bakkerij dat van brood iets bijzonders maakt. Ze hebben een passie voor het leveren van brood aan bakkerijen, supermarkten en groothandels. Naast dit zijn ze ook bezig met vernieuwende broodproducten van authentiek tot vers glutenvrij en van fruitspecialiteit tot koolhydraat arm.


Wil je meer informatie of solliciteren neem dan contact op met David Dellemann via 0314-216155 of mail naar david@seesingflex.nl

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Het uitzetten van het eindproduct, het positioneren van alle producten, het tellen en melden van de incorrecte aantallen en de gevulde kratten gereedmaken voor transport. Allemaal taken die bij de functie verdeler horen. Een afwisselend beroep door de vele taken die je krijgt waarbij je ook helpt bij het laden van bestel- of vrachtauto's.

Wat vragen wij van jou?

  • Je bent fysiek goed in orde;
  • Je bent zelfstandig en oplossingsgericht;
  • Je bent leergierig en wil graag nieuwe vakkennis en vakvaardigheden leren;
  • Je hebt geen moeite met ploegen diensten en het werken in het weekend;
  • Je bent flexibel.

Wat bieden wij jou?

Een familiebedrijf met een goede werksfeer en leermogelijkheden om wellicht door te groeien. Je krijgt betaald conform het CAO Bakkersbedrijf.

Sollicitatieformulier

Deel deze vacature
Mail Whatsapp