Aalten 0543-740010
Borculo 0573-250185
Doetinchem 0314-343877
's-Heerenberg 0314-343877
Lichtenvoorde 0544-353739
Lochem 0573-250185
Winterswijk 0544-353739
Schrijf je in

Verkeerskundige

Flexwerk Achterhoek
Didam
36 uur
schaal 8
Overheid
Interessante baan?
Solliciteer nu

Verkeerskundige

Verkeerskundige

Over onze opdrachtgever

Bij deze gemeentelijke organisatie werken ongeveer 350 medewerkers, verdeeld over 8 afdelingen. Het cluster Beheer en Inrichting Openbare Ruimte waar deze functie deel van uitmaakt bestaat uit 11 medewerkers.

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Je werkt samen met de beleidsmedewerker verkeer, je bent een goede sparring partner en altijd op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van verkeer en vervoer. Je anticipeert op mogelijke consequenties van ontwikkelingen voor het gemeentelijk beleid. Deze functie is ontstaan door het vertrek van een collega.

In deze functie vervul je een veelzijdige rol als vakspecialist op het gebied van verkeer. Je levert de verkeerskundige inbreng bij projecten in onze gemeente en houdt je bezig met het voorbereiden van verkeersbesluiten, verkeersonderzoek en het plannen en uitwerken van verkeerstellingen. Daarnaast beheer je de verkeersvoorzieningen zoals de bebording en palen. Je bent budgetbeheerder en formuleert opdrachten voor het uitvoeren van werkzaamheden.

In je rol als coördinator verkeersveiligheid werk je veel samen met verschillende partijen zoals politie, scholen en maatschappelijke organisaties. Bewoners en bedrijven kunnen altijd bij jou terecht als ze vragen hebben op verkeerskundig gebied. Meldingen en klachten worden door jou afgehandeld. Je brengt advies uit over de bebording bij evenementen.


Wat vragen wij van jou?

Je beschikt over een MBO diploma binnen het vakgebied met enige jaren werkervaring. Als persoon ben je in staat mee te denken met de organisatie, je bezit een sterk probleemoplossend vermogen, bent communicatief vaardig en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Van nature ben je een echte netwerker en teamplayer; je onderhoudt graag contacten, bent benaderbaar, initiatiefrijk en een volwaardig gesprekspartner op elk niveau.

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij een gemeente.

Wat bieden wij jou?

Afhankelijk van jouw kennis en ervaring vindt beloning plaats in de aanloop- of functieschaal 8. (Maximaal € 3.591,00 bruto per maand obv 36 uur per week).

Het betreft een tijdelijke aanstelling voor een periode van minimaal 3 maanden.

Interesse? Heb je vragen over de inhoud van de functie en/of de procedure, dan kun je contact opnemen met Martine, 0544-221500 of mail martine@seesingflex.nl

Sollicitatieformulier

Deel deze vacature
Mail Whatsapp