Aalten 0543-740010
Doetinchem 0314-216155
's-Heerenberg 0314-343877
Lichtenvoorde 0544-353739
Lochem 0573-250185
Schrijf je in

Verpleegkundige niveau 4

Lichtenvoorde
28
Zorg
Interessante baan?
Solliciteer nu

Zorgen moet je doen, niet maken.

Verpleegkundige niveau 4

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Je zit met alle bewoners aan tafel koffie te drinken tot er een collega aan komt rennen. Haar gezicht straalt paniek uit en ze vraagt of jij met haar mee wilt lopen naar haar afdeling. Onderweg vertelt ze dat ze meneer Bijster niet wakker krijgt, hij heeft een zwakke ademhaling maar reageert niet. Terwijl jullie naar zijn kamer lopen vraag je vraagt wat zij al heeft gedaan. Bij aankomst zie je de grauwe kleur van meneer. Jij neemt als verpleegkundige deze noodsituatie op jouw schouders en probeert contact te leggen met meneer Bijster. Jij voert de controles uit en merkt dat hij niet reageert. Ondertussen vraag je jouw collega of zij de bewoners in jouw huiskamer in de gaten wil houden. Snel bel jij 112 want meneer Bijster gaat steeds moeizamer ademhalen. Jij geeft alle informatie door en wacht bij hem tot de ambulance er is. Daarna licht je de eerste contactpersoon van meneer in. Als de ambulancebroeders bij meneer Bijster arriveren draag jij alles zorgvuldig aan hen over. Meneer gaat mee naar het ziekenhuis, waar zijn familie ook zal komen. Jij gaat weer terug naar jouw afdeling en pakt de dienst weer op. Voordat jij naar huis gaat hoor jij dat meneer Bijster inmiddels weer bij is en dat hij een hartinfarct heeft gehad. Zijn familie bedankt jou voor de goede adequate zorgen.

Wat vragen wij van jou?

De zorg vraagt een heleboel verantwoordelijkheid. Daarom vragen wij een diploma verpleegkunde niveau 4 of 5, waarbij je nog bevoegd en bekwaam bent om de voorbehouden handelingen te doen. Wij geloven in het goede van de mens, maar toch willen onze opdrachtgevers hier graag bewijs van. Daarom ontvangen wij ook graag een verklaring omtrent gedrag van je.

Wat bieden wij jou?

Een baan die voldoening geeft en waar jij de baas bent over de diensten. Want een blije verpleegkundige zorgt voor blije cliënten en collega's. Hiervoor krijg je vanuit ons een beloning, deze is tussen de € 14,04 - € 21,48 bruto per uur (FWG 40 of 45) en daar komen nog de onregelmatigheidstoeslagen bij.

Jij krijgt de luxe om zelf te beslissen welke diensten je op welke afdeling werkt, zodat je voldoende tijd hebt voor je gezin, vrienden, tuinieren, sporten, het huishouden of wat je maar graag in je vrije tijd doet! Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Ires via zorg@seesingflex.nl of 0573-250185.

Sollicitatieformulier

Deel deze vacature
Mail Whatsapp