Aalten 0543-740010
Doetinchem 0314-216155
's-Heerenberg 0314-343877
Lichtenvoorde 0544-353739
Lochem 0573-250185
Zutphen 0575-743210
Schrijf je in

Verzorgende IG

Hengelo
20
2199,00 - 3025,00 bruto per maand
Zorg
Interessante baan?
Solliciteer nu

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de ouderenzorg of thuiszorg als Verzorgende IG? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou!

Verzorgende IG

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Als Verzorgende IG ben je verantwoordelijk voor de persoonlijke verzorging en het bieden van ondersteuning aan ouderen en hulpbehoevenden. Je helpt bij dagelijkse taken zoals wassen, aankleden en het innemen van medicatie. Je hebt oog voor persoonlijke aandacht en bent betrokken. Daarnaast stel jij de cliënt centraal in jouw werkzaamheden.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste verzorgende IG die onze flexpool kan komen versterken. In deze functie heb jij de vrijheid om zelf aan te geven wat jouw beschikbaarheid is. Samen met ons plan jij de diensten in die jij beschikbaar bent. Je bent in staat om zelfstandig te werken, maar ook in teamverband functioneer je goed. Je bent inzetbaar op diverse afdelingen of in de thuiszorg. Daarnaast beschik jij over uitstekende communicatieve vaardigheden.

Wat vragen wij van jou?

  • Jij bent in het bezit van een diploma Verzorgende IG.
  • Je hebt affiniteit met ouderen en hulpbehoevenden.
  • Je bent flexibel inzetbaar; je kunt zelf jouw beschikbaarheid bepalen.
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en kan zelfstandig werken.

Wat bieden wij jou?

Een uitdagende baan in de ouderenzorg of thuiszorg, waarbij je de mogelijkheid hebt om zelf jouw beschikbaarheid aan te geven. Je bent inzetbaar bij meerdere zorginstellingen óf op meerdere afdelingen binnen een zorginstelling. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao VVT en als Verzorgende IG word jij ingeschaald in FWG 35. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om opleidingen en trainingen te volgen.

Herken jij jezelf in het bovenstaande en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging of een aantal diensten naast jouw huidige werk? Solliciteer direct of neem contact op via 0573-250185 of zorg@seesingflex.nl. We kijken er naar uit om jou te ontmoeten!

Sollicitatieformulier

Deel deze vacature
Mail Whatsapp