Aalten 0543-740010
Doetinchem 0314-216155
's-Heerenberg 0314-343877
Lichtenvoorde 0544-353739
Lochem 0573-250185
Zutphen 0575-743210
Schrijf je in

Verzorgende IG

Zutphen
20
2199,00 - 3025,00 bruto per maand
Zorg
Interessante baan?
Solliciteer nu

Wil jij een baan waarin jij het verschil kunt maken voor ouderen en hulpbehoevenden? Kom dan onze flexpool versterken als Verzorgende IG in de ouderenzorg of thuiszorg!

Verzorgende IG

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Als Verzorgende IG ben jij een belangrijke schakel in het leven van onze cliënten. Jij biedt hen persoonlijke verzorging en ondersteuning bij dagelijkse activiteiten, zoals wassen en aankleden. Maar dat is niet alles; jij zorgt ervoor dat onze cliënten zich op hun gemak voelen, een luisterend oor hebben en zich gewaardeerd voelen. Jij bent hun steun en toeverlaat en maakt het mogelijk dat zij zo lang mogelijk in hun vertrouwde omgeving kunnen blijven.

Wij zoeken een Verzorgende IG die net dat beetje extra kan geven. Die niet alleen de handelingen uitvoert, maar ook écht de verbinding maakt met de cliënten. Jij ziet wie zij zijn, wat zij nodig hebben en weet hier op in te spelen. Je wordt ingepland vanuit onze flexpool en jij kunt zelf bepalen wanneer jij beschikbaar bent. Samen met ons plan jij de diensten in. Woorden die jou omschrijven zijn enthousiast, betrokken en communicatief vaardig.

Wat vragen wij van jou?

  • Jij bent in het bezit van een diploma Verzorgende IG.
  • Je hebt affiniteit met ouderen en hulpbehoevenden.
  • Je bent flexibel inzetbaar; je kunt zelf jouw beschikbaarheid bepalen.
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en kan zelfstandig werken.

Wat bieden wij jou?

Een uitdagende baan in de ouderenzorg of thuiszorg, waarbij je de mogelijkheid hebt om zelf jouw beschikbaarheid aan te geven. Je bent inzetbaar bij meerdere zorginstellingen óf op meerdere afdelingen binnen een zorginstelling. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao VVT en als Verzorgende IG word jij ingeschaald in FWG 35. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om opleidingen en trainingen te volgen.

Ben jij klaar voor deze mooie uitdaging of zoek jij een aantal diensten naast jouw huidige werk? Solliciteer direct of neem contact op via 0573-250185 of zorg@seesingflex.nl. We kijken er naar uit om jou te ontmoeten!

Sollicitatieformulier

Deel deze vacature
Mail Whatsapp