Aalten 0543-740010
Doetinchem 0314-216155
's-Heerenberg 0314-343877
Lichtenvoorde 0544-353739
Lochem 0573-250185
Zutphen 0575-743210
Schrijf je in
Vormen van dienstverlening

Voor werkgevers

Bent u op zoek naar ondersteuning voor uw bedrijf op het gebied van de inzet van personeel? Dan bent u bij Seesing Flex aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor drie HR-diensten: uitzenden, detacheren en opleiden. Dat doen we, vanuit Aalten, Doetinchem, 's-Heerenberg, Lichtenvoorde, Lochem, Wehl en Zutphen voor veel mooie bedrijven in de Achterhoek, en omliggende gebieden en voor vacatures op elk niveau en in uiteenlopende vakgebieden. Ook uw bedrijf helpt Seesing Flex graag. U bent altijd van harte welkom op één van onze vestigingen, maar wij komen ook graag bij u voor een vrijblijvend gesprek. 

Wij ontzorgen uw bedrijf

De personele kosten vertegenwoordigen vaak een groot deel van de uitgaven van een bedrijf, zowel in goede als in slechte tijden. Flexibiliteit in de personele bezetting is daardoor voor veel bedrijven van essentieel belang. Als allround HR-dienstverlener hebben wij met onze verschillende diensten in combinatie met onze nuchtere, Achterhoekse mentaliteit en professionele aanpak hebben wij al veel bedrijven in de regio kunnen helpen bij diverse vraagstukken ten aanzien van de inzet van personeel. Zo beschikken wij over een grote pool met getalenteerde flexkrachten. Daarnaast hebben onze intercedenten uitgebreide kennis en ervaring in uiteenlopende sectoren. Hierdoor zijn wij altijd in staat om onze dienstverlening passend te laten zijn bij de wensen en behoeften van de klant. Voor elke wens bieden wij een oplossing die voor u vrijwel risicoloos is. Bovendien nemen wij ook het complete administratieve proces voor onze rekening. Bij Seesing Flex kunnen we u hierbij dus volledig ontzorgen.

Sectoren

Bij Seesing Flex zijn we trots op de brede inzetbaarheid van onze dienstverlening in de regio. Inmiddels zetten wij dagelijks circa 1000 flexwerkers in bij bedrijven in de volgende sectoren:

Elk van onze intercedenten weten als geen ander de weg in één of twee sectoren. Ze kennen de markt, de opdrachtgevers en de beschikbare kandidaten door en door en stemmen de dienstverlening hier volledig op af. Een op maat gemaakte oplossing voor ieder bedrijf, want iedere klant en iedere vraag is anders. Dus in welke sector uw bedrijf ook actief is, bij Seesing Flex kunt u er zeker van zijn dat we onze dienstverlening helemaal op uw bedrijf afstemmen.

Wij helpen u graag!

Bent u benieuwd waar flexibele HR-oplossingen in uw bedrijf toegepast kunnen worden, zodat u beter kunt inspringen op de situatie in de markt. Of wilt u eens vrijblijvend met ons van gedachten wisselen? Neemt u dan gerust contact met één van onze vestigingen. Seesing Flex helpt u graag.