Schrijf je in
samen op zoek naar werk

Voor werknemers

Ben jij op zoek naar een leuke baan in de Achterhoek, Twente of Stedendriehoek, maar heb je die – om wat voor reden ook – nog niet gevonden? Dan ben je bij Seesing Flex aan het juiste adres. Wij hebben een continu aanbod aan interessante, uitdagende vacatures bij mooie bedrijven. Samen met jou proberen we de sector(en) en bijbehorende vacatures te selecteren die passen bij jouw profiel. Daarbij geven we sollicitatietips en stellen wij je voor bij het desbetreffende bedrijf. Hiermee is de eerste, belangrijke stap op weg naar jouw nieuwe baan al gezet.

De arbeidsmarkt in de Achterhoek, Twente en Stedendriehoek

Onze regio barst van de mooie en verrassende bedrijven die regelmatig ook op internationaal gebied actief zijn. Voor veel van deze bedrijven verzorgt Seesing Flex de arbeidsbemiddeling. Onze opdrachtgevers zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s. Daarbij gaat het niet alleen om tijdelijke vacatures, maar ook regelmatig om vaste functies waarbij je na verloop van tijd, in dienst treedt van het bedrijf. Dus neem contact met ons op als je op zoek bent naar een tijdelijke baan in bijvoorbeeld de techniek, transport, logistiek, industrie, bouw, financiële administratie, commercie of zorg want de arbeidsmarkt in onze regio biedt volop kansen. Voor de vaste banen waarbij je direct in dienst treedt van het bedrijf, hebben wij een speciaal label opgericht: VAST. Werk in de Achterhoek. Vanuit Wehl helpen de branchespecialisten je graag bij het vinden van jouw nieuwe vaste baan.

Welke diensten bieden wij jou?

Seesing Flex is een ervaren en allround bureau voor uitzenden en detacheren voor vacatures op elk niveau en in uiteenlopende vakgebieden. Daarnaast maakt ook het opleiden van werkzoekenden en personeel van onze opdrachtgevers onderdeel uit van onze dienstverlening. Ben je dus op zoek naar werk of toe aan een volgende stap in je carrière? Bij Seesing Flex helpen we je graag!

Aan het werk via Seesing Flex

Het is vaak makkelijker om via Seesing Flex aan een baan te komen dan wanneer je rechtstreeks solliciteert omdat wij een uitgebreid netwerk hebben. Heb je interesse in een vacature of wil je in gesprek over de mogelijkheden die er voor jou zijn? Neem contact met ons op via één van onderstaande telefoonnummers of e-mailadressen. Uiteraard kun je ook rechtstreeks solliciteren op één van onze vele vacatures. We komen graag met je in contact.