Schrijf je in

Vrachtwagenchauffeur Pluimveetransport

Wehl
Fulltime
Conform CAO
Transport
Interessante baan?
Solliciteer nu

Vrachtwagenchauffeur Pluimveetransport

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Ter uitbreiding van onze chauffeurs poule zijn wij op zoek naar een vrachtwagenchauffeur pluimveetransport. De werkzaamheden bestaan uit het ophalen van pluimvee in Nederland en Duitsland met trekker-oplegger & combi. Belangrijk is dat jij flexibel inzetbaar bent en daarnaast zelfstandig je wagen kunt lossen met de heftruck. Je werkdagen worden gepland tussen zondagavond en vrijdagavond, al naar gelang de mogelijkheden. Het betreft een fulltime functie en je komt te werken in een leuke en betrokken team van chauffeurs en planners. Verder kun je je geheel zelfstandig redden met alle voorkomende werkzaamheden als vrachtwagenchauffeur en voel je je thuis op de (kippen) boerderij. Inschaling conform bijbehorende CAO.


Wat vragen wij van jou?

  • Voor deze vacature kom je in aanmerking wanneer je minimaal in bezit bent van een geldig rijbewijs CE, een geldige Code 95 en een digitale bestuurderskaart.
  • Je bent representatief, klantgericht, flexibel inzetbaar en administratief vaardig.
  • Je kunt je zelfstandig redden met alle voorkomende werkzaamheden als vrachtwagenchauffeur.
  • Je bent in het bezit van het Pluimvee certificaat. Of bent bereid deze op korte termijn via Seesing Flex te behalen. 
  • Parttime werk is ook zeker bespreekbaar.
Wat bieden wij jou?

Heb je interesse in deze vacature? Solliciteer dan direct onderaan deze pagina via het sollicitatieformulier. Heb je vragen naar aanleiding van deze vacature? neem dan contact op met Robert van der Most of Daniël Banda via 0544-793000 of stuur een mail naar transport@seesingflex.nl


Sollicitatieformulier

Deel deze vacature
Mail Whatsapp