Aalten 0543-740010
Doetinchem 0314-216155
's-Heerenberg 0314-343877
Lichtenvoorde 0544-353739
Lochem 0573-250185
Zutphen 0575-743210
Schrijf je in
Afstudeerders

Wat te doen na je afstuderen?

De afstudeerperiode komt er weer aan. Misschien ben je nu nog wel hard aan het blokken voor de laatste tentamens of zit je te zwoegen op je scriptie, binnenkort heb jij wellicht je papiertje op zak. Weet je eigenlijk al wat je daarna wilt doen? Wist je dat er bij ons heel veel opties zijn voor zowel MBO, HBO als WO in veel verschillende sectoren; van commercieel, financieel tot bouw en logistiek. We leggen je de opties uit!

Afstudeerders

Meer dan uitzendbureau 

We weten dat we in het verleden voornamelijk bekend stonden als het uitzendbureau voor transport, logistiek en bouw, maar ondertussen doen we zoveel meer. We richten ons nu op de sectoren; techniek, transport, logistiek, industrie, bouw, financieel, commercieel en zorg. En we doen ook al lang niet meer alleen aan het uitzenden, maar richten ons steeds meer op werving en selectie. Wat dit inhoudt? Je kan via ons direct ergens in vaste dienst treden! We vertellen hier graag meer over in een andere blog

Je kan via ons een baan vinden op MBO, HBO en WO niveau, op uitzendbasis of direct een vast dienstverband. Maar wat houden die banen dan in? We geven je graag een aantal voorbeelden. 

Het type baan dat je via ons kunt vinden 

Denk bij de sectoren techniek en bouw bijvoorbeeld aan tekenaars en engineers, maar ook technisch commercieel medewerkers en werkvoorbereiders. Bij logistiek kun je naast de orderpickers en heftruckchauffeurs (ben je er eentje, kom zeker eens op gesprek!), ook denken aan planners, teamleiders en administratief medewerkers. Zeker ook op HBO niveau zijn er tal van opties. 

Ook de commerciële en financiële sector hebben op dit moment erg veel interessante opties. Op commercieel gebied kun je denken aan een baan als accountmanager binnen- en buitendienst of in de richting van marketing. Denk in de financiële sector aan een baan in de accountancy, of op een financiële afdeling van een bedrijf. Veel mensen weten niet eens dat we deze opties hebben, dus zou je in deze sector willen werken, kom zeker eens langs voor gesprek. 

Solliciteer in één handeling bij verschillende Achterhoekse bedrijven 

Het grote voordeel van solliciteren bij Seesing Flex is dat je via ons in een klap bij tal van interessante Achterhoekse bedrijven kunt solliciteren. Wij hebben niet alleen alle vacatures op een rijtje, we kennen de bedrijven ook persoonlijk, zowel voor als achter de schermen, en kunnen daardoor heel goed inschatten welk bedrijf nou echt bij je past. Wij nodigen je graag bij ons uit voor een gesprek. Samen ontdekken we waar jouw kracht ligt en hoe je dit graag in zou willen zetten. Zo kunnen we een functie en bedrijf vinden niet alleen passen bij je talent, maar ook bij jou persoonlijk. 

Benieuwd naar de opties voor jou? Neem dan eens contact met ons op.

Maar voor nu eerst natuurlijk heel veel succes met afstuderen!

Anne Vos 
HR Medewerker