Aalten 0543-740010
Doetinchem 0314-216155
's-Heerenberg 0314-343877
Lichtenvoorde 0544-353739
Lochem 0573-250185
Zutphen 0575-743210
Schrijf je in
dame automonteur

Werkplezier voorop!

Het gevoel hebben altijd “aan” te moeten staan... De grens tussen werk en privé die langzaam vervaagt... Als gezonde werkstress omslaat in ongezonde werkstress dan neemt het werkplezier af. Dit kan leiden tot verzuim en uitval. Goed om zo nu en dan je huidige baan eens onder de loep te nemen. Hoe ervaar jij de werkdruk, heb je voldoende vrije tijd en bovenal ga je met plezier naar je werk?

Jouw droombaan is dichterbij dan ooit

Kun jij bovenstaande vragen positief beantwoorden? Blijf dan vooral zitten waar je zit, maar… Ben jij het zat om altijd in de avonduren te werken? Heb je het gevoel dat je vastgeroest zit en niets meer leert? Of misschien vind je het werk nog wel leuk, maar de werkgever niet meer. Dan hebben we goed nieuws voor jou. De banen liggen letterlijk voor het oprapen. Er zijn legio kansen op de Achterhoekse arbeidsmarkt. Als je niet meer op je plek zit, dan is dit het moment om eens verder te kijken.

Maar waar moet je beginnen?

Heb jij al wel besloten dat het tijd is voor wat anders, maar weet je niet zo goed waar je naar op zoek bent? Dan gaan wij samen achterhalen waar je energie van krijgt, waar jouw sterke punten liggen en wat je mist in je huidige baan. Zelfontwikkeling en werkplezier liggen ons nauw aan het hart. Exact daarom kiezen wij voor een persoonlijke benadering. We willen je echt goed leren kennen. Wij geloven dat we alleen dan in staat zijn jou verder te helpen.

Banenswitch? HET KAN!

Bedrijven zijn al lang niet meer alleen op zoek naar kandidaten met exact de juiste papieren. Het gaat veel meer om gedrevenheid, of je bij het bedrijf past en voldoende in je mars hebt. Werkgevers zijn bereid te investeren in kandidaten waar ze in geloven. De benodigde competenties leer je wel in de praktijk of middels een cursus of opleiding. Hier kunnen wij bij helpen. Laat je dus niet weerhouden door een papiertje om de stap te zetten naar jouw droombaan.

Seesing Flex is er voor jou

Wij kennen de Achterhoekse banenmarkt als geen ander. Dat samen met jouw wensen, dromen en ambities moet een baan met enorm veel werkplezier opleveren. Bel of loop eens binnen bij één van onze vestigingen voor een kop koffie en een goed gesprek of neem contact op per mail. Want wij gaan voor jouw werkplezier!