Aalten 0543-740010
Doetinchem 0314-216155
's-Heerenberg 0314-343877
Lichtenvoorde 0544-353739
Lochem 0573-250185
Zutphen 0575-743210
Schrijf je in

Werkvoorbereider

Rietmolen
40
Bouw
Interessante baan?
Solliciteer nu

Ben jij die enthousiaste werkvoorbereider? Waarbij klanten altijd terecht kunnen? Dan zoeken we jou!

Werkvoorbereider

Over onze opdrachtgever

Je komt te werken bij een familiebedrijf dat inmiddels al ruim 100 jaar bestaat. De projecten worden ontwikkeld en gerealiseerd in het oosten en midden van het land. Het bedrijf bouwt de mooiste utiliteit projecten en woningen, maar ook maken ze renovatie en verduurzamingsprojecten en bieden ze meerjarig en klein onderhoud aan. In de timmerfabriek worden de beste HSB elementen en unieke kozijnen gemaakt. Het werk is erg afwisselend; de ene week is er een project in de nieuwbouw en de andere keer vindt er een verbouwing plaats. Met het team van 75 vakspecialisten wordt er gezorgd voor kwaliteit met een persoonlijke aanpak.

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Als werkvoorbereider ben jij de spin in het web van het project. Door jou loopt de planning van de bouw op rolletjes en zorg je dat alle materialen op tijd geleverd worden. Daarnaast zorg je voor de basis van een optimale samenwerking met verschillende leveranciers, onderaannemers en partners. Ook zorg je er samen met de projectleider voor dat de opdrachtgever wordt meegenomen in het gehele proces. Klanten voelen zich bij jou op je gemak en voelen door jouw enthousiasme dat ze bij jou moeten zijn. Jij zorgt ervoor dat er naar de wensen van de klant worden geluisterd en zorgt dat er kwaliteit wordt geleverd. Daarnaast heb je de kans om mee te denken in het gehele algemene proces, omdat jij kunt organiseren en structuur aanbrengen als geen ander. Jij zorgt ervoor dat de opdrachtgever altijd op nummer één staat en weet hierdoor hoe je prioriteiten moet stellen.

Wat vragen wij van jou?

Ben jij die enthousiaste collega die warm loopt voor het realisatie traject in de bouw? Je bent flexibel, kunt je goed inleven in anderen en je bent vooral ook lekker nuchter. Met jouw nuchtere blik ben je niet bang om naar de klant te gaan en pik je precies de prioriteiten uit de gesprekken. Daarnaast beheers je de Nederlandse taal uitstekend, want het is belangrijk dat je goed kunt communiceren met alle partijen, zodat er continue afstemming plaatsvindt. Ook hoort technische engineering bij jouw functie, je werkt daarom met een BIM model om het project in beeld te krijgen. Als laatste koop je scherp in en is het voor jou een sport om te kijken hoe de inkoop efficiënter kan. Voor deze functie zoeken we iemand met minimaal HBO werk- en denkniveau. Ook starters zijn zeker welkom voor deze functie, dit bedrijf helpt jou graag met je carrière en helpt je je verder te ontwikkelen in deze toffe functie.

Wat bieden wij jou?

Je komt te werken in een warm team, waar genoeg ruimte is om jezelf te ontwikkelen. Op deze werkplek kun je mee kijken bij alle aspecten van de bouw, waar je ook zelf de mogelijkheid hebt om je innovatieve ideeën te implementeren. Doordat elk project anders is en geen dag hetzelfde heb je genoeg uitdaging. Ook heb je mogelijkheden om door te groeien en je te ontwikkelen, dit staat bij het bedrijf dan ook hoog in het vaandel. Naast dat je komt te werken in een gezellig team worden er natuurlijk ook borrels en feestjes georganiseerd. Zie jij jezelf hier al werken? Neem dan snel contact met ons op!

Sollicitatieformulier

Deel deze vacature
Mail Whatsapp