Schrijf je in

Werkvoorbereider-Klantbegeleider

Winterswijk
40
Conform bouw CAO
Bouw
Interessante baan?
Solliciteer nu

Ben jij  opzoek naar een veelzijdige en uitdagende baan, waar je jouw sociale en ambitieuze vaardigheden in kwijt kunt? Lees dan zeker verder, want deze vacature past bij jou! In deze functie ben je verantwoordelijk voor het gehele administratieve proces van een bouwproject, van A tot Z, en zorg jij dat alles in goede banen wordt geleid.

Werkvoorbereider-Klantbegeleider

Over onze opdrachtgever

Bij onze opdrachtgever vind je een unieke combinatie van leuke collega’s, vrijheid, verantwoordelijkheid en mogelijkheden. Het betreft een platte organisatie met een informele werksfeer. Ze zijn een nuchter en betrokken bedrijf waar collega’s voor elkaar klaarstaan en successen worden gevierd. Het bedrijf heeft diverse bedrijfstakken en staat voor innovatie en ontwikkeling. Dus ook voor jouw persoonlijke ontwikkeling hebben zij oog. Ze denken in mogelijkheden, waardoor niets te gek is als je maar ‘durft te vragen!’ Binnen het bedrijf vinden ze het delen van kennis erg belangrijk. Ook willen ze jonge en ervaren collega's binden en boeien. Dit doen ze onder andere door begeleiding, scholing en door oog te hebben voor de collega.

Wat zijn jouw werkzaamheden?

In deze functie ben jij het vaste aanspreekpunt voor de opdrachtgever en zorg je voor de juiste balans tussen het belang van de opdrachtgever en jouw werkgever. De opdrachtgevers bestaan onder andere uit zorginstellingen, bedrijven in de maakindustrie, overheden en particuliere klanten. Bij de uitvoering van de werkzaamheden is maatwerk vereist, omdat het om bestaande panden gaat of om een specifieke wens van de opdrachtgever. In het gesprek met de opdrachtgever kijk je naar mogelijkheden, behoeften en kansen. Daarnaast kan de lengte van de projecten verschillen qua duur van één dag tot 10 of 12 weken. Deze projecten en werkzaamheden bevinden zich hoofdzakelijk binnen een half uur vanaf Arnhem. Als Werkvoorbereider/Klantbegeleider ben je tijdens het project ook verantwoordelijk voor de organisatie, bewaking van de werkplanning, het opmaken van offertes, modelleren van een werktekening en het controleren en beoordelen van (digitale) tekeningen. 

Wat vragen wij van jou?

Voor deze functie zijn we opzoek naar eenduizendpoot met communicatieve vaardigheden. De werkzaamheden zullen bestaan uit digitale opnames, tekenen, calculeren en voorbereiden van diverse bouwkundige onderhoudsprojecten en het onderhouden van het contact met de opdrachtgever. Jij pakt dus het gehele proces op van A tot Z.

  • Een afgeronde MBO opleiding Bouwkunde of vergelijkbaar, of je kunt aantonen dat je over MBO werk- en denkniveau beschikt;
  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een gelijke of soortgelijke functie;
  • Je bent energiek en doelgericht;
  • Je beschikt over de nodige communicatieve vaardigheden en bent toegankelijk en klantgericht;
  • Je hebt affiniteit met digitaal bouwen (3D, Revit en digitalisering. Mocht je hier weinig ervaring mee hebben? Dan zal het bedrijf je ondersteunen en begeleiden om deze vaardigheden en competenties je eigen te maken.

Wat bieden wij jou?

Als je bij dit bedrijf aan de slag gaat, staat er een professioneel, gedreven en enthousiast team op je te wachten, waar werkplezier op nummer 1 staat. Je hebt veel contact met collega's en co-makers, om onder andere ideeën en inzichten uit te wisselen en tot een succesvol resultaat te komen.

Sollicitatieformulier

Deel deze vacature
Mail Whatsapp