Aalten 0543-740010
Doetinchem 0314-216155
's-Heerenberg 0314-343877
Lichtenvoorde 0544-353739
Lochem 0573-250185
Schrijf je in

Werkvoorbereider kozijnen

Doetinchem
40
Techniek
Interessante baan?
Solliciteer nu

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie waarbij je ontzettend veel kan leren? Lees dan verder!

Werkvoorbereider kozijnen

Over onze opdrachtgever

Onze opdrachtgever is actief in het vervaardigen van houten kozijnen. Het is een bedrijf met korte lijntjes waar een collegiale sfeer heerst.

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Als werkvoorbereider ben je verantwoordelijk om de inmeet gegevens van de kozijnen te vertalen naar werk- en productietekeningen zodat men deze in de productie kunnen produceren. Je werkt hoofdzakelijk met het tekenprogramma Matrixkozijn project. Het is een pre als je met dit programma hebt gewerkt, maar autocad ervaring is ook voldoende. Daarnaast heb je veelvuldig contact met opdrachtgevers over wensen en eisen van het product. Verder signaleer je meer- en minderwerk en meld je dit tijdig. 

Wat vragen wij van jou?

Ervaring in de werkvoorbereiding is een grote pre. Verder heb je kennis van het tekenprogramma Matrixkozijn, maar ben je handig met autocad, dan is het programma makkelijk aan te leren. Uiteraard is het belangrijk dat je een goed technisch inzicht hebt  en goede contactuele eigenschappen. 

Wat bieden wij jou?

Je krijgt een mooie afwisselende functie binnen een hechte organisatie. Er werken ongeveer 20 man in de productie, 7 op kantoor en 8 in de montageploeg. Iedereen is even gemotiveerd en betrokken. Uiteraard krijg je een goed passend salaris conform de cao timmerfabrieken. Interesse of vragen? bel naar 0314-216155 of mail naar gijs@seesingflex.nl.

Sollicitatieformulier

Deel deze vacature
Mail Whatsapp