Aalten 0543-740010
Doetinchem 0314-216155
's-Heerenberg 0314-343877
Lichtenvoorde 0544-353739
Lochem 0573-250185
Zutphen 0575-743210
Schrijf je in
veel vacatures!

Zie jij ook door de Achterhoekse bomen het bos niet meer?

Nooit eerder was het aanbod van vacatures zo groot. Of het nu online is, of gewoon in het straatbeeld; overal ‘schreeuwen’ bedrijven om werknemers. Dus ben jij werkzoekend, of overweeg je om een switch te maken? Dan snappen wij maar al te goed dat jij door de bomen het bos niet meer ziet.

Spelen de volgende vragen zich ook in jouw hoofd af:

  • Waar moet ik beginnen?
  • Wat is het juiste kanaal om te gaan zoeken?
  • Welke vacatures zijn echt actueel?
  • Mis ik vacatures, of zijn er mogelijkheden bij bedrijven die (nog) niet gepubliceerd zijn?
  • Hoe achterhaal ik welke functie echt geschikt voor mij is?
  • Bij welk bedrijf pas ik; qua sfeer en cultuur, maar ook qua werkzaamheden en ontwikkelmogelijkheden?
  • Blijf ik in dezelfde sector, of grijp ik nu de kans om een carrièreswitch te maken?

Herkenbaar? Je bent zeker niet de enige die hier tegenaan loopt. Dagelijks spreken wij werkzoekenden in de regio die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging, maar niet weten wat de beste route is om te volgen. Deze Achterhoekers, maar ook jou helpen wij met veel passie en plezier om jouw antwoorden te vinden. Wij weten namelijk wél waar we moeten beginnen en dat is jou leren kennen in een persoonlijk gesprek, eventueel aangevuld met een beroepenkeuzetest. Alleen op die manier kunnen we achterhalen in welke functie en bij welk bedrijf jij het beste past.

Verdubbel jouw kans op een droombaan
Door ons intensieve contact met zeer veel bedrijven en organisaties in de regio weten wij wat voor kandidaten zij zoeken; zowel voor openbare vacatures als mogelijkheden die (nog) niet extern bekend zijn. Hier kunnen wij jou alles over vertellen en als we samen vinden dat het bij jou past, zullen we het bedrijf ook alles over jou vertellen. Op die manier fungeren wij dus als jouw kruiwagen en krijgen zij op voorhand al een goed beeld van jou. De ervaring leert dat de kans op een sollicitatiegesprek minimaal verdubbelt als de procedure via ons loopt. Dat betekent dat de kans op jouw droombaan ook verdubbelt, zonder dat het jou iets kost.

Voor hetzelfde geld
Laten we die fabel maar even uit de wereld helpen. Feit is namelijk dat het financieel gezien voor jou helemaal niets uitmaakt of je via ons of rechtstreeks aan de slag gaat bij een bedrijf; jouw salaris blijft hetzelfde. Het zijn immers onze opdrachtgevers die ons inhuren voor onze expertise op het gebied van arbeidsbemiddeling en aanvullende HR dienstverlening en daar dus ook voor betalen.

Wij openen deuren voor jou
Dus ben je klaar voor een nieuwe baan; parttime, fulltime, oproep, tijdelijk, of voor de lange termijn? Wij helpen je graag op weg en openen de juiste deuren; ook deuren die anders dicht zouden blijven.