Aalten 0543-740010
Doetinchem 0314-216155
's-Heerenberg 0314-343877
Lichtenvoorde 0544-353739
Lochem 0573-250185
Zutphen 0575-743210
Schrijf je in
Werk voor iedereen

Schrijf je nu in voor actuele vacatures van Seesing Flex

* verplicht

Vacatures bij Seesing Flex

Ben je op zoek naar werk? Maak dan eens een afspraak met Seesing Flex. Wij zijn hét uitzendbureau in de regio Achterhoek, en omliggende gebieden zoals de Stedendriehoek en hebben een ruim en gevarieerd aanbod van vacatures. Leuke, afwisselende en uitdagende banen op verschillende niveaus, bij hele mooie bedrijven in uiteenlopende sectoren. En naast nationaal ook steeds vaker internationaal. Kortom: bij Seesing Flex hebben we altijd wel een baan bij die bij jou past. Bekijk alle vacatures op onze website of maak een afspraak met een van onze intercedenten via:

Wij helpen je graag!

Vacatures in verschillende vakgebieden

Seesing Flex bemiddelt als uitzendbureau voor bedrijven die werkzaam zijn in uiteenlopende sectoren. Ons aanbod van vacatures is hoofdzakelijk gericht op de volgende vakgebieden:

Wij vinden de juiste match voor jou!

In al die sectoren hebben wij inmiddels een groot netwerk opgebouwd met mooie en hele diverse opdrachtgevers. Bedrijven waarmee wij een goede band hebben opgebouwd en waarvan wij het vertrouwen hebben gekregen om hun vacatures in te mogen vullen. Wij hebben dan ook een groot en veelzijdig aanbod met uitdagende en interessante vacatures. Bij Seesing Flex ben je dus aan het juiste adres als je op zoek bent naar een passende baan bij een mooi bedrijf. Met ons netwerk en onze kennis en ervaring vinden wij de de juiste match voor jou!

Meer weten of een afspraak?

Heb je vragen over een specifieke vacature? Of wil je eens met ons van gedachten wisselen over de mogelijkheden om via Seesing Flex aan het werk te gaan? Neem dan gerust eens contact met ons op voor een afspraak. We gaan graag met je in gesprek om je te helpen bij het vinden van jouw baan.