Aalten 0543-740010
Doetinchem 0314-216155
's-Heerenberg 0314-343877
Lichtenvoorde 0544-353739
Lochem 0573-250185
Zutphen 0575-743210
Schrijf je in
Missie en Visie

OMDAT HET WERKT.

Onze overtuiging OMDAT HET WERKT. is een combinatie van menselijkheid én resultaat. Het geeft weer hoe we het doen, en ook wat wij doen. Het is een samenvatting van onze activiteiten, onze overtuigingen en ons gedrag.

ONS FUNDAMENT

Missie
Dankzij persoonlijke aandacht voor kandidaat, flexkracht en opdrachtgever kent Seesing Flex de regionale arbeidsmarkt als geen ander. Aangevuld met onze professionaliteit en expertise zijn we toonaangevend op het gebied van HR-oplossingen. Altijd nét dat stapje extra…Omdat het werkt.

Visie
Door samen te doen en te ondernemen wil Seesing Flex optimaal bijdragen aan de continuïteit en het succes van de regionale arbeidsmarkt.

Omdat het werkt

ONS KARAKTER

Seesing Flex is méér dan werk alleen. Al onze handelingen zijn gebaseerd op de volgende externe én interne merkwaarden.

1. Voor elkaar
Seesing Flex bestaat uit een ondernemende club mensen die allemaal trots zijn op hun werk en wat ze hierin kunnen betekenen voor de Achterhoekse arbeidsmarkt. Ze zijn letterlijk dichtbij en kennen de markt die ze altijd op toegankelijke en nuchtere wijze benaderen. Iedereen krijgt hierin de aandacht die hij/zij verdient en in overleg kan vrijwel alles. En we ervaren elke dag weer dat dit werkt!

2. Doelgericht
Aanpakken en doorpakken, dat is ons credo. Met onze oprechte en persoonlijke aanpak streven we ambitieuze doelen na en dagen we onszelf elke dag uit. Alles om steeds weer die juiste match te maken tussen de werkzoekenden en bedrijven in de regio. En het bewijs is er dat dit werkt!

3. Durf
Altijd dat stapje extra zetten voor onze flexkrachten en opdrachtgevers. Hierin tonen we de nodige lef en een beetje eigenzinnigheid als dat het doel dient. Vaak horen we dat wij anders dan anderen matchen en op het juiste moment datgene doen wat werkt!

Wij vinden het dan ook niet meer dan logisch dat dit onze nieuwe slogan is: OMDAT HET WERKT.  Gewoon, omdat het ook écht werkt!