Aalten 0543-740010
Doetinchem 0314-216155
's-Heerenberg 0314-343877
Lichtenvoorde 0544-353739
Lochem 0573-250185
Zutphen 0575-743210
Schrijf je in
Gezellige collega's bij Seesing Flex

Seesing Flex Meedoen!

Seesing Flex Meedoen! is de tak van Seesing Flex die zich richt op projecten binnen het sociaal domein en op de begeleiding en bemiddeling van werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt. Denk hierbij aan mensen met een psychische, lichamelijke of zintuiglijke beperking, een migratieachtergrond (statushouders), maar ook 60-plussers, jongeren die speciaal- of praktijkonderwijs hebben gevolgd of mensen die om uiteenlopende redenen al langere tijd thuis zitten.

Kansen

Eerlijkheid staat in onze ogen ook voor het bieden van eerlijke kansen. Uit die gedachte is Seesing Flex Meedoen! ontstaan. Wij vinden dat niemand aan de zijlijn hoort te staan en dat iedereen een kans verdient om aan de slag te gaan. Want werk draait niet alleen om geld verdienen, maar ook om sociale contacten opdoen, samenwerken en een praatje maken met collega’s. Het betekent dat je van waarde bent voor een bedrijf, nieuwe dingen leert en je horizon verbreedt.

Aanspreekpunt

Met Seesing Flex Meedoen! hebben we deze gedachte niet alleen een naam gegeven, maar met onze collega Masja Harbers is er ook capaciteit en specifieke kennis aan gekoppeld. In haar rol als Consulent Sociaal Domein is Masja hét aanspreekpunt voor de begeleiding en bemiddeling van werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt. In de huidige arbeidsmarkt zijn er allerlei mogelijkheden om iemand binnen een bedrijf passend te maken. Dit kan bijvoorbeeld door goede begeleiding zoals job coaching in te zetten of door extra op te leiden. Op deze manier kan de kandidaat die je misschien in eerste instantie niet in een team bedacht zou hebben, een zeer waardevolle aanvulling zijn. Ook is er vaak financiële ondersteuning mogelijk wanneer een werkgever iemand met een ziekte of beperking in zijn team opneemt. Masja onderzoekt de opties en informeert potentiële werkgevers graag over alle mogelijkheden. 

Samenwerking

Seesing Flex Meedoen! werkt nauw samen met sociale werkleerbedrijven als Fijnder, Laborijn en Stoer Versterkt! Zo is Seesing Flex Meedoen! op de dinsdag- en donderdagmorgen van 9.00 tot 12.00 uur aanwezig bij Fijnder aan de Batterij 12 in Groenlo. Werkzoekenden die een afspraak hebben bij Fijnder, kunnen dit combineren met een bezoek aan Seesing Flex Meedoen! Op deze manier kan er snel en eenvoudig geschakeld worden en is het niet nodig om naar een vestiging van Seesing Flex te komen voor informatie of een inschrijving.

Meer weten?

Bent u werkgever en hecht u waarde aan inclusief werkgeverschap waardoor er binnen een bedrijf (ook) plek is voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt? Ziet u kansen binnen uw bedrijf en wilt u weten wat Seesing Flex Meedoen! hierin kan betekenen? Mail dan naar masja@seesingflex.nl of bel 0544- 22 15 00 zodat we kennis kunnen maken en wie weet een succesvolle match tot stand kunnen brengen!