Aalten 0543-740010
Doetinchem 0314-216155
's-Heerenberg 0314-343877
Lichtenvoorde 0544-353739
Lochem 0573-250185
Zutphen 0575-743210
Schrijf je in

Bouw vacatures en banen in de Achterhoek en omliggende gebieden

Ben je op zoek naar werk in de bouw of bouwsector? Bijvoorbeeld als timmerman, monteur, metselaar of tegelzetter? Of als UTA-medewerker, in de functie van bijvoorbeeld tekenaar, werkvoorbereider of calculator? Bij Seesing Flex hebben we een uitgebreid aanbod aan vacatures in de bouw, afbouw en -utiliteitsbouw. Breng gerust eens een bezoek aan ons uitzendbureau in Aalten, Doetinchem, 's-Heerenberg, Lichtenvoorde, Lochem, Wehl of Zutphen, dan gaan we samen met jou op zoek naar een mooie baan in de bouw. Heb je nog geen ervaring in de bouwsector maar wil je je graag laten omscholen? Geen probleem, ook hiermee helpen wij jou graag.

Werken bij bekende, regionale bouwbedrijven

Bij Seesing Flex hebben we inmiddels een uitgebreid netwerk opgebouwd met mooie, gerenommeerde bedrijven die actief zijn in de bouwsector. Wij beschikken over diverse interessante vacatures in de bouw, zowel bouw- als UTA-functies. Benieuwd of er ook wat voor jou tussen zit? Bekijk hierboven ons overzicht met bouwvacatures of neem contact met ons op want niet alle vacatures staan vermeld.

Opleiding via Seesing Flex

Seesing Flex vindt het belangrijk om werkzoekenden meer dan alleen werk te bieden. Wil jij je bijvoorbeeld verder ontwikkelen, mis je nog een bepaald certificaat of diploma of heb je behoefte aan bijscholing? Dan kun je via ons cursussen en opleidingen volgen, onder meer op het gebied van timmeren (bouw en fabriek), metselen, voegen, stucadoren, tegelzetten, houtbewerking en montage. We werken hierbij samen met verschillende instanties, zoals Bouwmensen Gelderland Oost. Op deze manier kunnen wij opleidingsmogelijkheden bieden welke specifiek zijn toegespitst op jouw basiskennis én de wensen van de opdrachtgever.

Stap over naar een baan in de bouw

Momenteel is er volop werk in de bouwsector en via Seesing Flex kun je vaak voor een lange periode aan de slag. Er liggen ook zeker kansen als je eigenlijk altijd al in de bouwsector hebt willen werken, maar niet over de juiste diploma’s of werkervaring beschikt. Ben je bijvoorbeeld een échte doe-het-zelver of help je graag met klussen? Of heeft de bouw altijd al jouw interesse gehad en wil je graag de overstap naar de bouwsector maken? Pak dan nu je kans en bespreek jouw mogelijkheden met één van de intercedenten van Seesing Flex.

Meer weten?

Heb je vragen over één van de vacatures in de bouw of wil je meer weten over werken in de bouwsector? Neem dan contact met ons op. We verkennen graag samen met jou de mogelijkheden. En goed om te weten: we volgen hier altijd de Bouw CAO.