Aalten 0543-740010
Doetinchem 0314-216155
's-Heerenberg 0314-343877
Lichtenvoorde 0544-353739
Lochem 0573-250185
Zutphen 0575-743210
Schrijf je in
Gezellige collega's bij Seesing Flex

Werken bij Seesing Flex

Werken bij het leukste bedrijf van de Achterhoek?

Met de leukste collega's? ;)
Wij zoeken intercedenten die ons top team komen versterken! In deze functies ben je niet alleen recruiter, maar ook verkoper, HR-medewerker en coach! Je krijgt de vrijheid om je eigen ding te doen en toch in een hecht team te werken. Jouw creativiteit, zelfredzaamheid en ideeën worden gestimuleerd. 

Maar liefst 7 vestigingen 

Seesing Flex heeft 7 vestigingen in de Achterhoek. Op verschillende plekken hebben we plek voor een nieuwe collega. Lees hier meer over onze openstaande vacatures?

Heb je iets met de sector logistiek / industrie en wil je graag fulltime werken ->
https://www.seesingflex.nl/intercedent-3

Beschik jij over een mooi zakelijk netwerk in de omgeving Lochem dat je wel in wil zetten op het gebied van arbeidsbemiddeling ->
https://www.seesingflex.nl/commercieel-intercedent 

Maak kennis met jouw nieuwe functie!


Speel de game

Denk jij te passen in één van deze functies? Zet dan de volgende, unieke stap in jouw sollicitatieproces. Hierin zullen wij je vragen om een aantal korte neurowetenschappelijke games te spelen. Deze games geven je de kans om je potentieel, talenten en persoonlijkheid te laten zien. Zo kunnen we iedereen die solliciteert gelijke kansen bieden, door elke kandidaat te beoordelen op basis van objectieve, wetenschappelijk bewezen inzichten in plaats van een CV en onderbuikgevoel. Omdat we veel waarde hechten aan persoonlijke groei en transparantie, zullen we ervoor zorgen dat je ook je resultaten op de games ontvangt. Veel succes! Seesing Flex – Solliciteren (equalture.com).

Seesing Flex: meer dan werk alleen.

Maak kennis met onze werkwijze en bekijk de video! 

Enthousiast? Tijd voor een kop koffie!

Ben je enthousiast geworden? En ben jij die gedreven, flexibele en zelfstartende persoon? En op zoek naar een baan waarin je al jouw mooie competenties kunt aanspreken? Dan gaan we graag in gesprek! Bel Anne Vos voor een afspraak: 0544 - 35 37 39.