Aalten 0543-740010
Doetinchem 0314-216155
's-Heerenberg 0314-343877
Lichtenvoorde 0544-353739
Lochem 0573-250185
Zutphen 0575-743210
Schrijf je in
Financieel

Financiële en administratieve vacatures in de Achterhoek en omliggende gebieden

Ben je op zoek naar werk op financieel of administratief gebied? Bij Seesing Flex hebben we voldoende mogelijkheden voor financiële en administratieve werkzoekenden of mensen die van werkgever willen veranderen. Kom gerust eens langs voor een gesprek op onze vestiging in Aalten, Doetinchem, 's-Heerenberg, Lichtenvoorde, Lochem, Wehl of Zutphen en houd natuurlijk ook de vacatures hierboven in de gaten. Wij gaan graag samen met jou op zoek naar een passende baan.

Interessante Vacatures 

Wij zijn er trots op dat wij werkzaam mogen zijn voor een groot aantal bedrijven in de Achterhoek en omliggende gebieden als de Stedendriehoek. Voor hen verzorgen wij de invulling van zeer uiteenlopende vacatures op financieel en administratief gebied. Onze jarenlange ervaring, in combinatie met ons uitgebreide netwerk, maakt dat wij een breed aanbod hebben voor financiële en administratieve mensen. Ook als het gaat om interessante kantoorbanen, op elk niveau, ontwikkelen wij ons steeds meer als de uitzendspecialist binnen de regio.

Volg een opleiding via Seesing Flex

Heb je wel ambities om te gaan werken in de financiële of administratieve hoek, maar beschik je niet over de juiste opleiding of diploma’s? Wellicht heb je een aanvullende cursus of training nodig om geschikt te zijn voor een specifieke vacature? Bij Seesing Flex bieden we meer dan werk alleen en ondersteunen we onze uitzendkrachten met diverse opleidingsmogelijkheden. We bespreken graag samen met jou wat je nodig hebt om optimaal te kunnen worden ingezet op de arbeidsmarkt.

Kans op vaste baan

Heb jij al werkervaring op financieel of administratief gebied en ben je op zoek naar naar een vaste baan in een van deze sectoren? Ook dan is de kans groot dat wij jou bij Seesing Flex van dienst kunnen zijn. We hebben voldoende interessante vacatures met volop mogelijkheden voor korte, maar ook langere periode bij onze opdrachtgevers.

Meer weten?

Heb je vragen over één van onze vacatures in de financiële of administratieve sector? Of wil je met ons in gesprek over de opleidingsmogelijkheden die wij bieden? Neem dan contact met ons op.  Wij helpen je graag verder.