Aalten 0543-740010
Doetinchem 0314-216155
's-Heerenberg 0314-343877
Lichtenvoorde 0544-353739
Lochem 0573-250185
Zutphen 0575-743210
Schrijf je in
Seesing Flex leert!

Seesing Flex Leert!

Bij Seesing Flex ben je meer dan alleen jouw CV. Daarom bieden we meer dan werk alleen. Zo kun je in ons eigen opleidingscentrum in Wehl terecht voor diverse cursussen, onder andere op het gebied van transport en logistiek. Daarnaast faciliteren we, in samenwerking met diverse opleidingspartners, uiteenlopende cursussen en trainingen.

BBL-opleidingen

Via Seesing Flex kun je diverse BBL-opleidingen volgen in samenwerking met het Graafschap College in Doetinchem en het Deltion College in Zwolle. Het gaat hierbij om een beroepsopleiding waarbij werken en leren worden gecombineerd. Je werkt dan als leerling-werknemer vier dagen per week bij onze opdrachtgever en gaat over het algemeen één dag per week naar school.

Verder in Techniek

Ben je specifiek op zoek naar werk in de metaalbranche? Met ons programma ‘Verder in techniek’ bieden we werkzoekenden de mogelijkheid om heel gericht opgeleid of omgeschoold te worden voor een baan in de metaalbranche.  

Overige cursussen en trainingen via Seesing Flex

Seesing Flex biedt - in samenwerking met meerdere opleidingsinstituten – tevens diverse gecombineerde trainingen aan voor het bedrijfsleven in de Achterhoek. Met deze scholing zorgen we voor betaalbare, praktische en effectieve instrumenten voor werkgevers om meer uit hun medewerkers (vast en flex) en daarmee hun bedrijf te halen. Dit is dan ook een manier van opleiden waar veel van onze opdrachtgevers graag gebruik van maken. Wil je hier meer over weten? Vraag ernaar bij Opleidingscoördinator, Ineke Eskes.