Aalten 0543-740010
Doetinchem 0314-216155
's-Heerenberg 0314-343877
Lichtenvoorde 0544-353739
Lochem 0573-250185
Zutphen 0575-743210
Schrijf je in

Ben jij vrachtwagenchauffeur en graag op de weg? Seesing Flex heeft een ruim aanbod Transport vacatures. Wij zijn continu op zoek naar zowel regionaal, nationaal als internationaal rijdende vrachtwagenchauffeurs. Wil je graag werken voor transportbedrijven in de Achterhoek, en omliggende gebieden kom dan zeker naar ons uitzendbureau in Aalten, Doetinchem, 's-Heerenberg, Lichtenvoorde, Lochem, Wehl of Zutphen. Wij hebben zeker weten een passende chauffeursvacature.

Let op: op onze website worden niet alle transport vacatures vermeld. Neem daarom contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden.

Vacatures bij prominente, regionale transportbedrijven

Bij Seesing Flex heb je de mogelijkheid om voor verschillende bedrijven en in verschillende sectoren te werken. Dat biedt veel afwisseling. Ook kun je zo ontdekken wat het beste bij je past. Wij vullen dagelijks veel vacatures in voor prominente, regionale transportbedrijven, en daar zijn we trots op.

Een werkgever die je waardeert om wie je bent

Werken als chauffeur voor Seesing Flex betekent werken voor een opdrachtgever die je waardeert om wie je bent en wat je doet. En dat zul je merken ook. Verder krijg je een flexibele baan bij een nuchter, Achterhoeks bedrijf, heb je regelmatig contact met collega’s en kun je grotendeels zelf je werk- en ook vrije dagen bepalen. In deze video zie je “onze” chauffeurs schitteren en ervaar je hoe het is om voor ons de weg op te gaan.

Opleiding voor chauffeurs

Heb je nog geen groot rijbewijs, maar droom je er wel van om chauffeur te worden? Dit is hét moment om over te stappen naar de transportsector! Via een zij instroom of BBL-traject kun je opgeleid worden tot chauffeur, we bieden namelijk meer dan werk alleen. Je kunt kiezen uit onderstaande opleidingen/cursussen:

  • een zij instroom traject in samenwerking met regionale opdrachtgevers en rijscholen;
  • een BBL traject. In samenwerking met het Graafschap College en Deltion College en onze opdrachtgevers in het transport, kun je via ons de volledige BBL-opleiding tot chauffeur te volgen;
  • een andere code 95 cursus zoals een ADR-, kooi aap-, of heftruckcertificaat.

Lees meer over alle opleidingsmogelijkheden.

Veruit de grootste kans op chauffeurswerk

Ben jij allround chauffeur en beschik je over de juiste mentaliteit? Dan hebben wij passend werk voor jou. Via Seesing Flex ben je voor langere tijd verzekerd van een uitdagende baan in deze sector. Of je nu het liefst regionaal, nationaal of internationaal rijdt, wij bieden je graag de mogelijkheden waar jij naar op zoek bent!

Op zoek naar chauffeurs?

Als je kiest voor Seesing Flex bij het invullen van Transport vacatures, dan kies je voor flexibiliteit en voor betrokkenheid. We zullen er namelijk alles aan doen om jouw logistieke uitdagingen op te vullen met passende chauffeurs. En om dat waar te kunnen maken, zijn wij continu op zoek naar chauffeurs ter uitbreiding van ons team. Onze chauffeurs zijn er trots op te rijden voor Seesing Flex, kijk zelf maar!

Meer weten?

Heb je vragen over een vacature of over opleidingsmogelijkheden? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder!