Aalten 0543-740010
Doetinchem 0314-216155
's-Heerenberg 0314-343877
Lichtenvoorde 0544-353739
Lochem 0573-250185
Zutphen 0575-743210
Schrijf je in
groen sector

Groen vacatures van Seesing Flex

Ben jij op zoek naar een vacature in het groen?
Seesing Flex heeft een doorlopend aanbod van banen voor o.a. hoveniers en medewerkers in de groenvoorziening. Op het gebied van werk in de Achterhoek en omliggende gebieden als de Stedendriehoek ben je bij hét uitzendbureau in de Achterhoek aan het juiste adres. Onderstaand lees je meer over de vacatures, werkgevers, locaties, opleidingsmogelijkheden en zekerheid van werk die wij je kunnen bieden in de groene sector.

Vooraanstaande, regionale bedrijven in de groenvoorziening
Als team van Seesing Flex zijn wij trots op de topwerkgevers waar wij mee samenwerken. Door onze jarenlange ervaring beschikken wij over een uitgebreid netwerk voor onder andere groene vacatures in de Achterhoek. Wij mogen onszelf dan ook beschouwen als uitzendspecialist binnen deze regio. Ben of ken jij iemand die met zijn/haar groene vingers in deze branche wil werken in de regio Achterhoek? Bekijk dan direct ons actuele aanbod van groen vacatures.

Nog niet uitgeleerd? Volg een opleiding via Seesing Flex
Ook op het gebied van opleidingen en cursussen staan wij achter onze uitzendkrachten. Seesing Flex Leert biedt namelijk meer dan werk alleen. Via ons kun je:

  • een BBL traject volgen
  • je VCA of veiligheidscertificaat halen
  • een andere beroepsgerelateerde cursus volgen

Ben jij momenteel al aan het werk in het groen maar zoek jij een nieuwe opdrachtgever? Dan is de kans groot dat wij je een passende baan kunnen bieden.
Via Seesing Flex ben je vaak voor langere tijd verzekerd van een baan. Of het nu als volleerd hovenier, onderhoudstuinman of medewerker in de groenvoorziening is, wij bieden je de mogelijkheden waar jij naar op zoek bent! Ook als je nog geen ervaring hebt, kunnen wij ons netwerk aanboren en in overleg met jou, kijken welke werkgever er bij jou past. Onze intercedenten hebben ruime kennis en ervaring in deze branche.

Meer weten?
Dus ben je op zoek naar een leuke baan in het groen of wil je aan de slag in de sector TechniekTransportLogistiekIndustrie, BouwFinancieelCommercieel, Overheid of Zorg? En ben je benieuwd geworden naar onze organisatie, vacatures of opleidingsprogramma’s, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan graag voor je klaar!