Aalten 0543-740010
Doetinchem 0314-216155
's-Heerenberg 0314-343877
Lichtenvoorde 0544-353739
Lochem 0573-250185
Zutphen 0575-743210
Schrijf je in

Technische vacatures en banen

Ben jij op zoek naar een baan in de techniek? Bijvoorbeeld als assemblagemedewerker of houtbewerker? Of als monteur, lasser of operator? Dan ben je bij Seesing Flex aan het juiste adres. Seesing Flex heeft namelijk veel technische vacatures bij mooie bedrijven in de regio Achterhoek en omliggende gebieden. Wil jij dus werken in de techniek? Een nieuwe of een andere werkgever? Maak dan eens afspraak voor een gesprek met een van onze intercedenten en bekijk hierboven het aanbod. We gaan graag samen met jou op zoek naar een technische baan.

Werken in de techniek

Met onze kennis en ervaring als uitzendbureau voor technisch personeel helpt Seesing Flex je graag bij het vinden van een baan in de technische sector. Onze intercedenten hebben ruime kennis en ervaring in de techniek sector. Ook beschikken we over een uitgebreid netwerk met technische bedrijven, productiebedrijven en bouwbedrijven in de regio Achterhoek en omliggende gebieden als de Stedendriehoek. Er is steeds meer vraag naar vakmensen in de techniek, dus de kans is groot dat je via Seesing Flex een mooie technische baan vindt. We hebben voldoende interessante technische vacatures en bedrijven voor je in de aanbieding.

Wij vinden de match! 

Bij Seesing Flex ben je aan het juiste adres voor een passende baan. Wij zijn actief in een groot aantal sectoren en hebben een veelzijdig aanbod van uitdagende en interessante banen bij mooie bedrijven, die steeds vaker ook internationaal actief zijn. Dus ben je op zoek naar een leuke baan in de techniek of wil je aan de slag in de sector TechniekTransport, Logistiek, Industrie, Bouw, Financieel, Commercieel en Zorg? Wij vinden de match.