Aalten 0543-740010
Doetinchem 0314-216155
's-Heerenberg 0314-343877
Lichtenvoorde 0544-353739
Lochem 0573-250185
Zutphen 0575-743210
Schrijf je in
Volop vacatures op commercieel gebied

Vacatures en banen commercieel

Ben jij op zoek naar een baan op commercieel gebied? Bijvoorbeeld als commercieel medewerker binnendienst of medewerker klantenservice? Ook voor een baan in de commerciële sector ben je bij Seesing Flex aan het juiste adres. We hebben een mooi aanbod van commerciële vacatures bij onder meer bouwbedrijven, technische bedrijven en productiebedrijven. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk het aanbod met vacatures op commercieel gebied op onze website. Bij Seesing Flex helpen we je graag bij het vinden van een leuke, interessante baan in de commerciële sector.

Werken in de commerciële sector

Seesing Flex bemiddelt als uitzendbureau voor bedrijven die werkzaam zijn in uiteenlopende sectoren. Dat doen we ook voor veel bedrijven die actief zijn in de commerciële sector in de regio Achterhoek en omliggende gebieden als de Stedendriehoek. Voor deze bedrijven zijn we regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s met een commerciële achtergrond en werkervaring. weten we wat onze opdrachtgevers willen en naar welke kandidaten ze op zoek zijn. Ook op commercieel vlak onze intercedenten zijn goed op de hoogte van de commerciële sector, kennen onze opdrachtgevers uitstekend en weten wat hun inhoudelijke wensen en eisen zijn als zij een commerciële vacature via ons willen laten vervullen. Hierdoor kunnen we bij Seesing Flex vraag en aanbod optimaal op elkaar afstemmen kunnen we je koppelen aan de commerciële functie en opdrachtgever die ook echt bij jou past.

Wij vinden de juiste match!

Bij Seesing Flex ben je aan het juiste adres voor een passende baan. Niet alleen in de commerciële sector, maar ook in andere vakgebieden. Wij hebben een veelzijdig aanbod van uitdagende en interessante banen bij mooie bedrijven die opereren in uiteenlopende sectoren. Zowel nationaal als internationaal en op verschillende niveaus. Dus of je nu op zoek bent naar een passende baan op commercieel gebied of in een van onze andere vakgebieden (Techniek, Transport, Logistiek, Industrie, Bouw, Financieel, Commercieel, Zorg); wij vinden de Seesing Flex!

Meer weten over een commerciële baan?

Heb je vragen over een specifieke commerciële vacature? Of ben je benieuwd wat de mogelijkheden voor jou zijn om aan de slag te gaan in de commerciële sector? Neem gerust telefonisch of per email contact met ons op. Bij Seesing Flex gaan we graag samen met jou op zoek naar een passende baan op commercieel gebied bij een mooi bedrijf.