Aalten 0543-740010
Doetinchem 0314-216155
's-Heerenberg 0314-343877
Lichtenvoorde 0544-353739
Lochem 0573-250185
Zutphen 0575-743210
Schrijf je in
Overheid Achterhoek

Banen bij de Gemeenten in de Achterhoek

Seesing Flex is de wervingspartner voor het invullen van vacatures in het Achterhoekse gemeenteland. De gemeenten Aalten, Berkelland, Bronckhorst, Doetinchem, Montferland, Oost Gelre, Oude-IJsselstreek en Winterswijk leggen hun functies op onder andere de ICT-afdeling, Burgerzaken, Klant Contact Center en WMO bij Seesing Flex neer. Maar ook de vacatures bij Regio Achterhoek, SAT, Buha, Laborijn, ODA, Rozengaarde en SDOA vind je bij ons op de website.

Administratieve vacatures

Ben jij op zoek naar administratief werk bij de gemeente? Bij Seesing Flex hebben we voldoende mogelijkheden voor werkzoekenden of mensen die van werkgever willen veranderen. Kom gerust langs voor een gesprek op één van onze vestigingen in Aalten, Doetinchem, ’s-Heerenberg, Lichtenvoorde, Lochem, Wehl of Zutphen en houd natuurlijk de vacatures hierboven in de gaten. Wij gaan graag samen met jou op zoek naar een passende baan. 

Werken bij de gemeente

Annette Schootstra was net gestopt met haar eigen tankstation, toen ze een leuke vacature zag via Seesing Flex bij Gemeente Berkelland. Vanaf dat moment ging alles in sneltreinvaart. Lees hier meer over het werken bij een gemeente en hoe het proces naar haar nieuwe baan destijds is verlopen. Ook werken wij samen met organisaties die nauw verwant zijn aan de verschillende gemeentes, zoals Fijnder. Bob Heiltjes is via Seesing Flex werkzaam als Accountmanager bij dit werkleerbedrijf. Lees meer over zijn interessante werk. 

Ook andere vacatures

Ook komt het regelmatig voor dat we voor de BUHA (Beheer openbare ruimte gemeente Doetinchem) Beladers en Chauffeurs zoeken. Heb jij interesse in deze functie, neem dan contact met ons op en bel 0544 - 22 15 00.

Volg een opleiding via Seesing Flex

Bij Seesing Flex bieden we meer dan werk alleen en ondersteunen we onze uitzendkrachten met diverse opleidingsmogelijkheden binnen gemeenteland. Heb je ambities om te gaan werken bij de gemeente, maar beschik je niet over de juiste opleiding of diploma’s dan komen we graag met jou in gesprek. Voor bijvoorbeeld de functie van medewerker KCC (klant contact centrum) of WMO consulent bestaat de mogelijkheid om via Seesing Flex een opleiding / training te volgen. We bespreken graag wat je nodig hebt om je kwaliteiten optimaal in te zetten op de arbeidsmarkt.

Door Achterhoekers, voor Achterhoekers!

Wij zijn trots op onze samenwerking met de Achterhoekse gemeenten. Wij verzorgen onder meer de invulling van zeer uiteenlopende vacatures op administratief gebied. Onze jarenlange ervaring, in combinatie met ons uitgebreide netwerk, maakt dat wij een breed aanbod hebben voor financiële, administratieve en dienstverlenende werkzoekenden. Als het gaat om kantoorbanen, op elk niveau, ontwikkelen wij ons steeds meer als de uitzendspecialist binnen de regio. Ook als je op zoek bent naar een passende baan in een ander vakgebied kun je bij Seesing Flex terecht: Techniek, Transport, Logistiek, Industrie, Bouw, Financieel, Commercieel, Groen en Zorg.

Meer weten?

Heb je vragen over één van de vacatures of wil jij meer weten over het werken via Seesing Flex bij een gemeente? Kom dan met ons in gesprek en bel 0544 - 22 15 00. Wij helpen je graag verder.